Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A szép emberek könnyebben...

A szép emberek könnyebben érvényesülnek?

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 11. 14:00
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Van benne valami.
2011. szept. 11. 14:06
 2/29 anonim ***** válasza:
87%

Igen. És nem feltétlenül azért, mert szépek, hanem, mert összhangban vannak magukkal. A kisugárzás, szépség magabiztosságot ad. Egy magabiztos, ápolt, jó kisugárzással rendelkező jelentkezőnek pedig mindenki előnyben részesítene..

Ahogyan a cikk is írta, már az is elárul valamit az emberről, hogy magából mennyit képes kihozni. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenki, mindennap úgy nézzen ki, mint akit az újság címlapjáról vágtak le, de egy állásinterjún, ahol relatíve "el kell adnod magad", muszáj egy hangulatos összképet sugározni. Szerintem.

2011. szept. 11. 14:08
 3/29 szamóca.. ***** válasza:
85%
ez így van. sokkal több mindent engednek meg nekik, többeté rnek el ezt kutatásokkal bizonyították. de ez nem a felszínes világ egyik átka, hanem törvényszerű: az újszülött kisbabák is jobban reagálnak egy szép ember képére, tovább néznek rá, mint egy csúnyáéra. ösztönös
2011. szept. 11. 14:09
 4/29 anonim ***** válasza:
69%
Ezt már nagyon sokszor megerősítették.
2011. szept. 11. 14:10
 5/29 anonim ***** válasza:
35%
Eddig csak az öregek, a fogyatékosok és a betegek voltak azok, akik feleslegesek a társadalomnak, most következzenek a csúnyák.Szép ez a világ...
2011. szept. 11. 14:19
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem arról van szó, hogy a csúnya emberek nem kellenek, vagy kellenek.

A szép emberek mindig is jobban érvényesültek. A szebb tollazatú hím, vagy arányosabb felépítésű nőstény akármilyen állat is jobban érvényesül az állatvilágban. A világ így működik a párválasztástól kezdve a munkahelyig.

2011. szept. 11. 14:23
 7/29 anonim ***** válasza:
30%

Azért észre és talpraesettségre is szüksége van egy embernek. Hiába szép valaki, ha buta és a lelke is sérült.

A belső is fontos, a kettő együtt sikeres.

Az állatokkal meg ne hasonlítsuk már össze az embert, mert nagyon távol áll tőlük.

2011. szept. 11. 14:32
 8/29 anonim ***** válasza:
64%

Annyira nem áll távol tőlük. Hidd el. A hasonlat igenis helytálló. Mivel ez az elv ősi.

És mint ahogy fent is írtam: kell a kisugárzás, magabiztosság, ambíció. Nem üresfejű plázacicákról beszéltem, de úgy forgatod ki a szavaim, ahogy neked jó. Remélem, rajtad kívül mindenki másnak leesett, mit írtam.

2011. szept. 11. 14:34
 9/29 anonim ***** válasza:
25%

Én az állatos összehasonlításra reagáltam, ami nem egészen helytálló, ez a véleményem, és kész.

Hogy korábbi hozzászólást is írtál a kisugárzásról, azzal egyetértek, de azt nem tudhattam, hogy te írtad, mivel itt névtelenül szólnak hozzá a témákhoz általában az emberek.

Amúgy meg kutya se forgatta ki a szavaidat, nem kell pattogni.

2011. szept. 11. 15:11
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
És miért is nem helytálló?:) Senki nem pattog. Reagáltál az írásomra, én a tiedre.
2011. szept. 11. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!