Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Emberek! Nagyon cinkes a...

Emberek! Nagyon cinkes a vékonyság?

Figyelt kérdés

A külsőmmel semmi probléma nincsen (gondolom én (nincs közöm az EMO meg a többi homo kultúrához (Megjegyzés a megjegyzésben, EREDET))), csak hát a kg-al én szó szerint hadilábon állok. Egyszerűen alkalmatlan vagyok, hogy felszedjek magamra. Sajnos keveset eszem, ennék többet is, csak hát hamar 'jól lakom' és ritkán éhezem meg, sokszor csak azért eszem mert tudom, hogy enni kell. Úgy nyár eleje óta próbálok rendesen enni, (Még mcdonaldsba is jártam naponta csak hát a pénzem nem sokáig bírta). Úgy két hete most ilyen pr cuccot szerzek ami állítólag vitaminban végighalad az abcn talán még a periódusos táblán is, de egyszerűen még minimális változást se érzek. Nekem bőven elég lenne ha 0,2 kg híznék mert látnám, hogy működik, de a rekordom az 67kg bolt amik szerintem elromlott a mérleg. Még az ilyen sztereotípiák, hogy a cukor hizlal se ha rám én cukron nőttem fel. Még a szilvás bukta se működik.

Természetesen próbálkozok tovább, bizalmam törölten.

U.I: Terveztem egy kis kondizást is azután, hogy van rajtam mit izommá alakítani, de ezt a projectet el kell halasztani. (aúgyis csak megfelelés kényszerből tenném)

2011. szept. 13. 22:15
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ja igen mielőtt jönne, hogy rossz kategória, csakis azért akarom mind ezt, mert állítólag nagyon sokan nem szeretik ezt.
2011. szept. 13. 22:17
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor én mit szóljak az 52kilómmal...
2011. szept. 13. 22:20
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy én is olyan vagyok, mint te.

De te hány kiló vagy és milyen magas, mert én 165cm magasan vok 52kg. :/

2011. szept. 13. 22:21
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akik "csíknak" születnek és így is helnak meg. Ismerek én is olyan zabagépet, aki nem hízik egy dekát se. Jó nektek!!!
2011. szept. 13. 22:21
 5/18 anonim ***** válasza:
én is bitang vékonyvagyok...de mondjuk multkor egy bulin 16 évesen 18 éves csajal smároltam szal nemtom...
2011. szept. 13. 22:22
 6/18 anonim ***** válasza:

185 centi 63 kiló az mit ad?

én is vékony vagyok, de a csajokat nem zavarja

engem viszont kicsit igen, mert elég keskeny a vállam, de dolgozom a dolgon :D

ne félj, nem gáz

2011. szept. 13. 22:23
 7/18 A kérdező kommentje:

22:22 Leszel a barátom? :D:D

185/65kg

8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is vékony vagyok, 179cm, 58kg. Én se hízok semmitől, naponta 1 tábla csoki, nem mozgok semmit, sokat eszek, és már évek óta 58kg körül vagyok. Az, hogy kinek tetszik, kinek nem azt én lesz*rom:D Nézd a jó oldalát: nem vagy dagadt:D 18F
 9/18 A kérdező kommentje:
Normál esetben nem is félnék, csak hát sokszor azt látni, hogy ez jön be meg hát akár mennyire is tudom, hogy menyire manipulatív szenny a média valamennyire engem is befolyásol
2011. szept. 13. 22:25
 10/18 anonim válasza:

Kezdj el kondizni, nem vicc! Hidd el, könnyebben fog a kaja lecsúszni! És szép lassan hízol 2-3 kilót. Az egy más kérdés, hogy egy nap alatt le is tudod adni, ha nem eszel/kondizol rendesen, de legalább jól fogsz kinézni.

180/63kg

2011. szept. 13. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!