Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem bíznak az emberek...

Miért nem bíznak az emberek az ingyenes (TFCD) fotózásokban?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért nem lehet elhinni, hogy valaki ingyen készít portfóliót, mert mondjuk fotográfus tanoncként, még nincs képe pénzt kérni... Olyan nehéz elhinni?
2011. aug. 16. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
nem...de a mai világban inkább legyen az ember kétkedő:)
2011. aug. 16. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ők is ugy állnak hozzá, hogy nincs pofájuk "nem fizetni" a fotokért, még ha nem is a teljes összeget, de valamennyit azért mégis - és erre nem akarnak kiadni pénzt.

Az én tesóm fodrásznak tanul, ő meg ingyen hajvágást vállal, hogy gyakorolhasson, hiába van kiirva feketén-fehéren, hogy ingyen vállalja, mégis mindenkiben van annyi, hogy 1000 ft körüli összeget adnak neki a munkájáért. Szerintem, a többség olyan "pofátlanságnak" érzi ezt, pedig semmi rossz nincs abban, hogy valaki gyakorolni akar.

2011. aug. 16. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Pont az előbb néztem két ilyen oldalt is. Kitöltöm a jelentkezést, oké. Bejön egy oldal, azt írja, itt egy link, ezt kell terjesztened, hogy minél többen megnézzék, akiét a legtöbben megnézik, az nyeri a tfcd fotózást. Nos nekem se időm, se energiám nincs erre, inkább kifizetek egy rendes fotóst.
2011. aug. 16. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert sokan valóban azzal reklámoznak, hogy ingyen fotóznak, megcsinálják a hajad a sminked, csak azt felejtik el közölni, hogy ha akarod a kész képet fizetni kell, méghozzá sokat! Amúgy biztos van egy két tanonc, aki ingyen fotóz, de ritka.
2011. aug. 17. 21:13
 5/6 anonim válasza:
A sok nyegle profi félti a zsebét és rossz hirét kelti a kezdöknek...
2013. jún. 7. 12:58
 6/6 anonim válasza:

pontosan.mert profinak születtek.

gyorsan felejtenek az emberek sajna.a legjobban azt nem értem ha profi minek rontja a levegőt a tfcd csopikban.

de van erre megoldás .kell csinálni kezdő fotósoknak ilyen csopit és nem lehet belekötni.ők meg játszanak magukba.

2015. jún. 14. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!