Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Baj hogy 75/c-s melltartót...

Baj hogy 75/c-s melltartót hordok?

Figyelt kérdés
De csak 14 éves leszek.
2009. ápr. 22. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Kicsinyled, vagy sokallod ezt a méretet? Mert ha kicsinyled, akkor azt tudom mondani, hogy a legtöbb lány még fejlődik ebben a korban. Ha sokallod, akkor nyugi, lesz ez még így se! Én kb 13 éves koromban megálltam a növésben (sem a magasságom, sem a súlyom, sem a melltartóméretem nem változott azóta). Ja, most 18 éves vagyok.

2009. ápr. 22. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen testalkatú vagy! Bár a 75 alapján vékonynak mondanálak. Egyébként én sem értem,hogy kicsinek vagy nagynak tartod.
2009. ápr. 22. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:
ha kényelmes nem, én 18 éves vagyok és 70C-set hordok, de van egypár osztálytársam, akire a 70A is kicsi, tényleg, mi a baj, hogy túl nagynak gondolod? nőhet meg a formája is változhat, attól hogy 14 éves korodra C-s lett nem jelenti azt, hogy 18 évesen 75H-t fogsz hordani, nekem C-nél nem is nagyon voltak kisebb melltartóim és már nme hiszem, hogy fog nőni
2009. ápr. 22. 21:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Öm...sokáig kicsinek tartottam de csak 3 hónapja lett ijen mert 70b voltam nem zavar csak fáj meg sokan azzal csúfolnak hogy"nagy csöcsű"
2009. ápr. 22. 21:54
 5/10 anonim ***** válasza:

az tök jó ,tudod mennyit fog még nőni ,,én is olyan 70 75 körül kezdtem

ma meg már 85-90 C és még elvileg fog nőni.19 éves vagyok,,léynge hoyg sportolj,és használj megfelelő melltartót.

2009. ápr. 23. 08:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Oké.és azért fáj mert nől?mert milyelött megjön akkor is fáj de akkor még jobban:S és az nagyon idegesít.
2009. ápr. 23. 15:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Nyugi, csak azért csúfolnak, mert irigyek! :)

Az természetes, ha a vérzésed előtt feszül és fáj, meg becsomósodik (azok csak a tejmirigyek, nem kell félni tőlük). Idővel, majd ahogy fejlődsz, meg alakulgat a hormonháztartásod ,enyhülni fog.

2009. ápr. 23. 17:03
 8/10 anonim ***** válasza:

4.hozzászóló vagyok,,ne aggódj! természetes hogy fáj amikor megjön ,,akkor nő!

amugy én ennek kifejezetten szoktam örülni:)

2009. ápr. 24. 12:39
 9/10 A kérdező kommentje:
Én is örülök hogy nől csak utálom hogy fájXD régen a kínaiban szoktam melltertót venni de ott csak b-s melltartók vannak ma és kevés ami már c-s pedig nagyon szépek de ha b-set veszek akor szorít és az meg rossz főleg hogy fáj a mellem.
2009. ápr. 24. 19:34
 10/10 A kérdező kommentje:
-ma...bocsi
2009. ápr. 24. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!