Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy fura tény, és miért van ez?

Egy fura tény, és miért van ez?

Figyelt kérdés
Több lány néz utánam az utcán mint fiú?
2011. szept. 10. 11:31
 1/6 A kérdező kommentje:
Nőies alkat,szép,de átlagos arc,egyedi stílus.
2011. szept. 10. 11:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
irigyek:D
2011. szept. 10. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

az egyedi stílus miatt.

a nőket jobban érdekli az öltözködés, szeretik megbámulni a másik ruháit, hogy hogy van felöltözve, hogy néz ki, szóval emiatt van.

2011. szept. 10. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
öltözz egy egyszerű farmernadrágba, valami semmilyen felsőbe, edzőcipőbe, a hajaddal ne csinálj semmit, ne fesd ki magad, garantáltan senki sem fog megnézni. :D
2011. szept. 10. 11:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt barátom mondta, hogy engem egy csomó pasi megnéz az utcán.. Látszik rajtuk, hogy tetszem nekik, utánam néznek stb.. Meg sok fiú dicsér is, hogy szép vagyok. Viszont vannak nők, akik FINTOROGVA néznek meg.. na ez mitől van? :D
2011. szept. 10. 12:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is megszoktam nézni másokat, hogy vannak felöltözve. Hátha valami megtetszik. :)

15L

2011. szept. 10. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!