Fura helyzet! Ti hogyan tennétek?
15 éves vagyok,és mit mondjak elég fejlett:D
Meg történt ,a mult matek orán hogy feleltünk és kikelett menni a táblához hogy megoldjuk egy-egy feladatot jegyre,mikor rám került a sor kimentem és kérdezte a tanár hogy ,hogyan lehetne a legegyszerűbben megoldani,erre én elkezdtem mondani,egyszer csak észre veszem h a matektanár vala miért nem engem figyel hanem a cicijeimet,észre vettem ezért próbáltam még elterelni a szót meg hogy oldjam már meg fele de látom csak nézi hát akkor már lenézek s látom hogy a felsőm picit lecsuszott és kilátszik a melltartóm csipkés pántja,nagyon ,hát nagyon ciki volt ugyanis a tanárt több mint 5 éve ismerem egy nagyon rendes ember,akiknek barátnője is van(akinek szintén nagy cicije van:D)..Elég kellemetlen vele összefutni a folyóson...mert látom ő is szégyeli magát..mit tegyek ő a kedvenc tanárom..(elég fiatal,25 körül nem egy vén szatir se nem pedofil vagy ilyesmi)
ciki!
semmit, őt is zavarja ha észrevette hogy észrevetted hogy ő észrevette a melleidet :D
ne is törődj vele, mindjárt vége a sulinak amúgy is, szóval viselkedj úgy mintha megsem történt volna, ő is így fog eljárni úgy is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!