Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura helyzet, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Barátnőm 16 lesz, én 17 múltam. Neki én vagyok az első barátja, én már túl vagyok 1-2 kapcsolaton. Egy hónapja vagyunk együtt. 3 hétig minden fantasztikusan ment, tök jól éreztük együtt magunkat. Volt kevés szex is, de minimális mértékben. Múlt héten náluk voltunk de nem ez volt az első alkalom mikor náluk lettünk volna. Filmnézés csókolózásba ment át, láttam, mennyire be van indulva, le is vettem pólóját, melltartóját. De ezek után jobbra-balra kezdett nézni... nem tudom miért... Pedig már előtte egyszer levettem róla. Mindegy, gondoltam szar napja van, megbeszéltük, de elég rendesen zavarta. Mondta, hogy bepótoljuk. Utána 2 nappal nálunk voltunk, ugyanez volt a helyzet, és ugyanez lett a vége is. Azt hittem gyors neki ez de mondta, hogy egyáltalán nem és kérte, hogy ne dobjam ki emiatt. Mondtam neki, hogy nem dobnám ki (emiatt... legnagyobb köcsögség...) és este sms végére írtam neki, hogy szeretem. Erre másnap írja, hogy pár napig ne találkozzunk, sok volt neki... Nem tudom mi van vele... Talán fél...2011. júl. 3. 14:45
1/7 anonim válasza:
egy hónapja vagytok együtt és már volt szex... (Y)
ne csodálkozz, ha így hamar megun.
2/7 anonim válasza:
Ne erőltesd!
Majd ha akarja jelez!
Most hagyd békén, mert valószínűleg besokallt Tőled, és attól, hogy minden áron szexelni akarsz vele, és nem hagyod kicsit békén.
3/7 anonim válasza:
Mi az, hogy jobbra-balra kezdett nézni? Nem értem...
4/7 A kérdező kommentje:
14:59 nem tudott mit kezdeni magával... máskor élvezte, akkor nem
2011. júl. 3. 15:03
5/7 anonim válasza:
túl sok voltál neki, a legjobb amit ilyenkor tehetsz, hogy nem keresed, békén hagyod. hidd el keresni fog ha kap egy kis szabadságot. :)
6/7 anonim válasza:
Ez érdekes, hogy nem is igazán a szex tett be neki, hanem az, hogy szereted... nem lehet bűntudata valami miatt?
7/7 A kérdező kommentje:
Ezen én is gondolkoztam... lehet fél még mindentől (csalódások ,kihasználás...) de már párszor mondtam neki és éreztettem vele, hogy sose tudnék ilyet tenni...
Én vagyok neki az első, új neki minden még.
2011. júl. 3. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!