Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez fura helyzet? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez fura helyzet? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel régóta ismerjük egymást, úgy tűnt tetszem neki és mondták is meg úgy viselkedett velem.. tegnap nála aludtam és csak csók volt de most így nem tudom mi van.. elköszönésnél nem adott se puszit semmit se..most együtt vagyunk ? vagy várjam ki mit lép ? pedig ő célozgatott rá hogy nézzünk filmet együtt meg eleve úgy viselkedett mintha akarna vmit de most olyan tanácstalan vagyok :s
2010. dec. 26. 10:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
izgult, nem akart lerohanni, sok sikert
2010. dec. 26. 10:50
 2/13 A kérdező kommentje:
izgult ? ezt miből gondolod ? nem akart lerohanni ?csak mert mikor az ágyban voltunk magától átkarolt meg stb. de ha most nagy ívben leszar akkor nagyon szomorú leszek mert pofára esek amit nem szeretnék.. :(
2010. dec. 26. 10:54
 3/13 anonim válasza:
próbálkozott megbas_zni?mert ha igen és te nem engedted akkor csak ki akart használni.
2010. dec. 26. 12:31
 4/13 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem próbálkozott :) még vetkőztetni se kezdett el csak a csókig mentünk el de most olyan tanácstalan vagyok :(
2010. dec. 26. 15:54
 5/13 anonim ***** válasza:

vard meg mi lesz.ha enm jelentkezik,felejtsd el..nagyon sajnalom,ez tenyleg szar helyzet :(

majd ird le,ha tortenik vlmi:))

2010. dec. 28. 12:09
 6/13 anonim válasza:
Tetszessz neki ez nyílvánvaló. Attól függ neki mit jelent egy csók... De szerintem azért egy barát egy másik barátjának nem ad csókot... Várd meg mi lesz! Úgy is fog közeledni keresd vele a szemkontaktust és dumálj vele sokat...
2010. dec. 28. 12:20
 7/13 anonim ***** válasza:
szerintem csak kanos volt :S
2010. dec. 28. 13:16
 8/13 A kérdező kommentje:
hát azóta már beszéltünk és áthívott magához de megint elég dura helyet volt :S
2010. dec. 28. 13:26
 9/13 anonim ***** válasza:
na mi történt? (utolsó vagyok) lehet hogy tényleg csak a hormonok dúltak benne, és azzal, hogy megcsókoltad, csak jobban felizgult...
2010. dec. 29. 12:29
 10/13 A kérdező kommentje:
ő keresett engem és megint áthívott magához és minden egész jól alakult sőt még 2x át is karolt DE aztán egyik percről a másikra nem szólt hozzám és megváltozott aztán én hazamentem de előtte kérdeztem mért ilyen mi baja van és csak annyit mondott majd elmondja másnap mert hogy olyan dolog történt amitől rossz kedve lett..de könyörgöm .. azóta lett rossz kedve hogy célozgatott rá h felmegy aludni mondtam neki megyek veled és aztán lett ilyen.. fogalmam sincs mibaja nem mondtam semmi rosszat sztem és próbáltam kérdezni mi bántja de nem mondott semmit.. kikészít..
2010. dec. 29. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!