Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gáz vagyok? Vagy mi volt ez...

Gáz vagyok? Vagy mi volt ez az egész ma? Vélemény? Elég fura, ezen gondolkozom.

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok, sok ember szerint szép vagyok, göndör barna hajam van, barna szemem, kb 167magas lehetek ls 55kg.

Sportosan öltözködöm, bár ma posztókabét volt rajtam és egy magasszárú lapos talpú csizma... meg fekete nadrág.

Máskor is szoktam igy járni.

És van egy srác az osztályomban, van barátnője, nem jön be a fiú, de tegnap voltunk osztálykiránduláson, és hazafele elvitt a buszmegállóig engem meg még 3embert az osztályunkból a kocsijával.

És tegnap a kocsiban 2x is a SZEMEMBE nézett, sosem dumálok vele...vagy ha igen csak ritkán, olyan fura érzés volt.

Ma is rámnézett többször is.

De miért nézett olyan mélyen a szemembe?

És van egy srác a másik osztályba hát eléggé bejön:) de van csaja, szoval felejtős, őt nem ismerem annyira, max 1x ha hozzámszólt...és ma megállt előttem-egy sulis előadás után- és esküszöm 10 másodpercig egyfolytában bámult a szemembe! Jólesett, de lesokkolt.

És akárhányszor elmentem előtte ma folyton feltünően stírölt.

Mivan ezekkel? :D

Miért bámult ennyire?

De tényleg megállt előttem és egy az egybe belebambult a szemembe és csak néztük egymást:D közbe meg hozzá beszélt a haverja meg hozzám is egy ismerősöm:Dmeg vonult a tömeg

olyan volt mint a filmekben:D

2011. febr. 24. 18:04
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

ja hozzáteszem nem tartom magam sem szépnek sem egy nagy eresztésnek...

meg ma egy rózsaszín dezseki volt rajtam a posztókabi alatt, a dzseki alatt meg egy rózsaszín póló.

És amikor felálltam a helyemről kb 2ujjnyira kilátszódott a derekam. és elkezdi az egyik srác az osztályomból:

-Jaj kintvan a derekad, öltözz fel rendesen, meg fogsz fézni!!! és sosem lehet gyereked!

És egésznap ezen lovagolt, h nekem kintvan a derekam. máskor is kint van, de azért veszek hosszú kabátot, h ne érje a hideg...

De miköze hozzá?:D

A bámulós a srác az előadás fent van nekem közösségi oldalon rámirhatna, de sosem teszi:)

Mit kellene tennem?

2011. febr. 24. 18:08
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
mi honnan tudjuk?
2011. febr. 24. 18:10
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy be van gyulladva a szemed és azt bámulják annyira.. Én mindenkinek a szemébe nézek, akivel beszélek.. Annak is, aki tetszik és olyan is van, hogy elbambulok és bámulok magam elé miközben valaki szemben ül velem és úgy tűnik mintha a szemébe néznék.. De gondolom te azt akarod hallani, hogy bejössz nekik...
2011. febr. 24. 18:13
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

igen, tuti azért volt, mert bejössz nekik, alig várta már, hogy leteperhessen, azért bámult a szemedbe...

most komolyan ilyen értelmetlen kérdésekkel kell szemetelni az oldalt? :D hogy 2 srác a szemembe nézett most mivan? mi honnan a francból tudjuk? a szád azért van nem, hogy megkérdezd tőlük?

2011. febr. 24. 18:16
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

De jó, hogy 18 évesen ilyen problémáid vannak... rózsaszín kabi meg mittomén... mi értelme ennek a kérdésnek?

És igen, gáz vagy.

2011. febr. 24. 18:17
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
A SZEMEDBE néztek? Te jóságosatyaúristen!!!!!
2011. febr. 24. 18:18
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
téged egy egész gázvezetékkel kell táplálni, annyira gáz vagy.
2011. febr. 24. 18:18
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

"De gondolom te azt akarod hallani, hogy bejössz nekik..."

ott a pont : D

2011. febr. 24. 18:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

te tényleg 18 vagy??

Mert ha igen akkor járj pszichológushoz,mert betegesen azt érzed hogy figyelnek!

Ez tényleg nem normális!

18 vagy és nem volt még barátod hogy nem tudod ki mit mutat ki feléd??Lehet hogy pont cikinek tartottak,és nem bejössz nekik!

Én nem kritizállak,de gondolkozz el ezen egy picit....

Tényleg pszichológiai eset az aki többször is azt érzi hogy figyelik,és nem tud vele mit kezdeni!

2011. febr. 24. 18:54
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek nézik/figyelik egymást, ez természetes dolog. Belenézek annak is a szemébe, aki nem jön be, ha ismerem és mondjuk köszönünk egymásnak. De az is lehet, hogy azért bámulnak mert te bámulod őket, csak fel sem tűnik. :D

És manapság divat, hogy mindenkire azt mondják, hogy szép. Nézd meg pl Faccebookon a lányok képe alatti kommenteket "gyönyörű, csodaszép, miért vagy ilyen szép?" stb

2011. febr. 24. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!