Ha egész nap csak dinnyét (görög) eszek, attól tudok fogyni?
Amúgy gyorsan tudok fogyni,az jó.
De ha elkezdnék csak görögdinnyét enni ma,akkor honnan menne le ?Lábból hogy tudok legjobban fogyni?
Nincs helyi fogyás, és az, hogy mit eszel, az nem befolyásolja, hogy honnan fogysz.
Egyébként 1-1 nap, hogy csak dinnyét eszel, jó, de hosszabb távon táplálékhiány lesz.
Lábból meg gondolom, futással, de nem biztos, hogy onnan fog lemenni, azt a tested dönti el.
Itt egy diéta! 5 napig kell csinálni, én megcsináltam..Nekem 5 nap alatt 4,5 kg ment le, de mellette tornáztam is!
Ne halgass senkire én 2 éve ugyanígy adtam le, 3 hónap alatt 10 kg. De csak dinnyét, danont, meg néha 1 kis roppát ettem. És amikor vége lett a dinnye szezonnak akkor, sem híztam vissza, mert mértékkel ettem az ételeket.
Úgy, hogy én nyugodtan ajánlom, laktat is meg mellette nagyon finom:)
16/L
3 hónap alatt 10 kg az reális.
De 5 nap alatt 5 kg... egészségtelen, visszajön, ráadásul az 5 kg-ból kíváncsi lennék, vajon mennyi a zsír... Heti 1 kg fogyás az ideális (nem szerintem, hanem így van...), mindenki vonja le a következtetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!