Ennyi kilóról még le lehet fogyni? 14/L
Extra sürgősen keresd fel a háziorvosod, mondd el ugyanezt, és kérj egy alapos hormonális kivizsgálást, különösen a pajzsmirigy-hormonokra.
Kérj tőle étrendet, esetleg kérj beutalót dietetikushoz, és igyekezz olvasgatni a neten meg a könyvtárban, hogy mi is az egészséges életmód és táplálkozás!
Kezdj el mozogni, de csak óvatosan, mivel nem az a cél, hogy 30 évesen már térd- és csípőprotézised legyen!
Egyedül ne állj neki ész nélkül koplalni, mert ha te már ilyen fiatalon beleesel a jojóba, lelassul az anyagcseréd, akkor vagy életed végéig koplalhatsz, és soha többé nem ehetsz meg egy teljes adag rendes ételt, vagy a dupláját hízod vissza, ami ebben az esetben VÉGZETES lehet.
Addig is iktasd ki, amire nincs szükséged, pl. a szendvicset meg lehet enni vaj nélkül, kis szalámival is, nem csak vajazva, 6 szelet szalámival.
Egyél sok rostot (zöldség, gyümölcs, hüvelyesek), nem leszel éhes, és mégis kevesebb étellel beéred, ráadásul nem is hizlalnak.
Kérj segítséget!
Ha egyedül kezded el, a vége az lesz, hogy ész nélküli koplalásba kezdesz.
Szobabicikli! Napi 20 perc közepes fokozaton és még bálkirálynő is lehetsz! ;)
Mellette azért nem árt az egészséges étkezés sem, no meg persze egyéb testmozgás.
én a futást nem ajánlom,nehogy bajod legyen belőle,viszont a zumbát én is javaslom,én is járok zumbára:) vagy valami táncot,esetleg aerobicot:D
amúgy pesten laksz?mert én igen 15/L vagyok,ha gondolod írhatsz privit,ha érdekel pár extra tanács:)
Szia, azóta történt valami? Amúgy én is a szobabiciklizést ajánlanám, és egyél kevesebb szénhidrátban gazdag ételt, pl. tésztaféléket, fehérkenyeret, fehérlisztes dolgokat. És egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, valamint naponta legalább 1,5-2 l vizet igyál meg, nehogy kiszáradj.
Sok sikert! :)
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!