120 kilóról hogyan tudnék min.90 re fogyni és milyen hamar?
genetika a lószart
vagy túl sokat zabálsz vagy nem sportolsz eleget vagy egészségügyi gondod van( hormonprobléma/pajzsmirigy/cukorbetegség/stb.)
A kenyérfélét vedd minimum a felére, tészta, süti, csoki semmi. De a kenyérből is inkább csak délig (reggeli, uzsi, ebéd) utána a fehérjéket lehetőleg d.u. 3-ig, attól kezdve csak zöldség-gyümölcs.
A húsokból csak bőr nélkül a baromfit, ill. ha megteheted a halat. Ha sertés, marha, akkor is kizárólag csak a soványhúst, és max. d.u. 3-ig.
Persze a zöldség-gyümölcs ezek mellett mehet egész nap és természetesen rengeteg folyadék, víz, és max. otthon facsart gyümölcslé, nem a bolti agyonkezelt ivólevek.
A testmozgás napi rendszerességgel, és előbb-utóbb sikerülni fog!
Hasonló cipőben jársz mint én. Nekem sikerült amit Te szeretnél, leírom hogyan.
1,5 hónapja voltam: 185 cm, 110kg. Amúgy 27 éves férfi vagyok.
Semmilyen zsírégetőt, csodaszert, tv-s csodaterméket ne vegyél, mert a "fogyjon le mindössze egy hét alatt tvzés közben" típusú termékek átverések.
Át kell gondolni a táplálkozást, mozgást.
Amit tettem: nézem a kalória bevitelt. ehhez sok kalória kalkulátor nyújt segítséget neked. egy nap kb 1200 kalóriát viszek be. csökkentettem a zsírbevitelt, több rostos, vitamindús, és csak teljes kiőrlésű dolgokat eszem. (nem kerül többe). Reggeli: nem zsíros felvágott, kenyér, zöldség. Tízórai: gyümölcs. Ebéd: bármi, csak módjával. Uzsi: joghurt, kefír, stb. Vacsi: kizárólag fehérje, semmi szénhidrát.
Emellé egy héten legalább 3-4 nap megyek futni este munka után. Kardio edzést végzek. Gyaloglás/futás felváltva egy órán át változó intenzitással.
Most 87 kg vagyok, 1,5 hónap alatt tehát 23 kg-ot fogytam. :) minden csodaszer nélkül, egyszerűen átreformáltam a táplálkozásom és mozgom. A lényeg hogy jóízűen egyél, egészséges ételeket, és figyeld hogy mennyit eszel!!!
:D
10,40-es!
Bocsi, hogy közbe-kérdezek: a vacsi "kizárólag fehérje" ez konkrétan milyen kajákat jelent? Állati eredetű (húsféleség) is mehet, vagy csak a tejtermék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!