Gáz vagyok? Vagy mi volt ez az egész ma? Vélemény? Elég fura, ezen gondolkozom.
18éves lány vagyok, sok ember szerint szép vagyok, göndör barna hajam van, barna szemem, kb 167magas lehetek ls 55kg.
Sportosan öltözködöm, bár ma posztókabét volt rajtam és egy magasszárú lapos talpú csizma... meg fekete nadrág.
Máskor is szoktam igy járni.
És van egy srác az osztályomban, van barátnője, nem jön be a fiú, de tegnap voltunk osztálykiránduláson, és hazafele elvitt a buszmegállóig engem meg még 3embert az osztályunkból a kocsijával.
És tegnap a kocsiban 2x is a SZEMEMBE nézett, sosem dumálok vele...vagy ha igen csak ritkán, olyan fura érzés volt.
Ma is rámnézett többször is.
De miért nézett olyan mélyen a szemembe?
És van egy srác a másik osztályba hát eléggé bejön:) de van csaja, szoval felejtős, őt nem ismerem annyira, max 1x ha hozzámszólt...és ma megállt előttem-egy sulis előadás után- és esküszöm 10 másodpercig egyfolytában bámult a szemembe! Jólesett, de lesokkolt.
És akárhányszor elmentem előtte ma folyton feltünően stírölt.
Mivan ezekkel? :D
Miért bámult ennyire?
De tényleg megállt előttem és egy az egybe belebambult a szemembe és csak néztük egymást:D közbe meg hozzá beszélt a haverja meg hozzám is egy ismerősöm:Dmeg vonult a tömeg
olyan volt mint a filmekben:D
Csatlakozom ahhoz a válaszolóhoz aki azt írta hogy lehet pont azért "bámultak" (bár 10mp-et én nem neveznék bámulásnak) mert te bámultad őket csak nem tűnt fel neked.Főleg hogy mint írtad,az egyikük be is jön neked,nyilván ábrándos tekintettel bámultál a fejébe,hát normális hogy ő is visszanézett..(majdnem biztos vagyok benne hogy közben arra gondolt hogy "Ez meg mit néz?").
Vagy szimplán kezd kijönni rajtad az üldözésmánia :)
Tapasztalatból mondom, hogy semmit nem jelent.
20/L
Az a gáz, hogy tényleg azt hinném, hogy egy 12 éves reménykedő kislány írta... Azt jelenti, hogy rádnéztek, megállapították, hogy jé, csaj, széttehetné, és el is felejtették. Ezt eljátszották még egy nap 17másik lánnyal legalább gondolatban.
A derekad meg tényleg ne hagyd kinn, majd ha egyszer felfázol, megtudod, bár szerintem jobban jársz, ha elhiszed másoknak és nem első kézből tudod meg. :/ Amúgy is ciki.
Egy kicsit viselkedj érettebben és mássz rá a szabad és bejövős csávóra, aztán legfeljebb kiteszel még egy kérdést, hogy azt mondta, nem akar velem járni, na puff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!