Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez? Eleg fura?

Mitől lehet ez? Eleg fura?

Figyelt kérdés

van egy lany ,akit latasbol ismerek.... kb fel evvel idosebb nalam,most ő 16mult.

alacsonyabb nalam legalabb egy fejjel,vekony,legalabbis piszkafa labai vannak:D amugyis vekony...nem köver..

szoval...: akkora cicijei vannak,h fu,megoll az irigyseg,mert olvasom,h ha eszel-hizol,akk persze nagyobb melled is lesz. dehat ő vekony,és nagyok vannak neki...mar regtol,tavaly elott is nagyok voltak neki. es nem csak kitomi,meg ilyesmik,mert latni neki azt a csikot isxD

hat vegem -.- énmeg vekony vagyok,de ha hizni akarok,h legyen mar cicim,akk derekamra megy:D jaj,ésaznemszep. mieeert vanez?? pedig a csajnak az anyjanak sincsenek nagy cicijei,..mondjuk apja reszerol enm lattam meg senkijet....

fu,nagy rivalisok vagyunk amugy:D

16l

2011. júl. 24. 22:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%

Mekkora egy irigy disznó vagy... Szánalom kicsi lány :).

-.-""

2011. júl. 24. 23:05
 2/12 anonim ***** válasza:
egyszer majd örülni fogsz hogy nincsenek nagy melleid.
2011. júl. 24. 23:08
 3/12 A kérdező kommentje:
beveheted kicsiszivem:)
2011. júl. 24. 23:09
 4/12 A kérdező kommentje:

elsőnek szolt:D

.: nemhiszem....de,köszi:)

2011. júl. 24. 23:09
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
először tanulj meg írni. amúgy meg irigy vagy és éretlen.. ennyi.
2011. júl. 24. 23:10
 6/12 A kérdező kommentje:

nem azert irtam ide,h kioktassanak a helyesirasomert

itt nem az eretlensegrol van szol,hanem feltettem egy kerdest. ha nem tudsz valaszolni,akk ne valaszolj:D

2011. júl. 24. 23:12
 7/12 hot_kiss ***** válasza:
56%

Ez nem az éretlenségről. Így van. Ez a puszta undorító irigységedről és tudatlanságodról szól.

Vedd kioktatásnak. Nyugodtan. Kb. le sem fogom sz@rni.

De hogy válaszoljak a kérdésedre.. ez nem fura, hanem pusztán genetika. Attól, hogy nagyok a mellei még nem Ő a világ közepe. Én is megnézek jó pár csajt, hogy hú de jó neki, hogy nagyobb a melle, de hidd el, hogy a legtöbb felszínes pasinak csak azért kell, hogy a haverjainál bevágódjon a kinézete miatt.

Örülni fogsz Te még a kis mellnek azért, mert nem egyből megdönteni akarnak és még csak 16 vagy, nőhet.

2011. júl. 24. 23:17
 8/12 anonim ***** válasza:

Nemtudom miért vannak nagy mellei. genetika.

viszont

Ha csak látásból ismered akkor hogy lehettek riválisok ?:D vagy csak te próbálsz vetélkedni a csajjal , de lehet h ős aztsem tudja h ki vagy ?:D

2011. júl. 25. 00:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért irigy disznó. Nem úgy írta, hogy annak a büdös r..nak mekkora melle van és stbstb.:) Általában mindenkinek az kell, ami nincs. A nagy mellű kicsit akar a kicsi nagyot. A göndör hajú egyenest, az egyenes göndört. Persze van olyan, aki meg van elégedve magával. Ezért nem kell letámadni, hogy neki göndör a haja és szereti stbstb. Elhiszem, tisztában vagyok vele. Van ilyen is. Kérdésre a válasz. Valószínűleg genetika...ennyi az egész. Neked is fog még nőni.
2011. júl. 25. 01:04
 10/12 anonim ***** válasza:
nem támadlak le viszont nem hiszem h van olyan nagy mellű aki kicsit akar:D max ha lógós a melle, de akkor se kicsit akar hanem formásat :)
2011. júl. 25. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!