A szüleim hoztak egy Converse cipőt törökországból, ami egy barátnőm szerint hamisítvány. Én nem tudom, lehet hogy kamuconverse mert télleg elég fura. Szerintetek?
Van/ volt már eredeti Converse cipőd? Mert akkor hasonlítsd össze azzal. A képekből nem nagyon lehet megítélni.
Az eredeti converse sarkán van egy "All*Star" felirat, a bokánál lévő kör alakú "matricán" a Converse, All Star, és Chuck Taylor szerepel általában. Ezen kívül a cipő nyelvében is van azt hiszem egy beragasztott matrica, amin szerepel a Converse felirat és a cipő mérete, meg hogy hol gyártották. Ja, és a cipő talpán is a converse és az all star feliratok szerepelnek.
Egyébként ha tetszik, eszedbe ne jusson azért nem viselni, mert nem convi :)
Az utolsó válaszolónak igaza van! :)
És ha nem igazi? sztem jól néz ki ;)
Asszem hogy a nyelvén lévő matricán kell lennie egy kis bekarikázott r betűnek.ezt elvileg nem hamisíthatják vagy nem írhatják bele.
de nehogy már azért ne hord mert nem igazi. vagy add nekem :))
erről a cipőről beszélsz?XD
ERROR
The requested URL could not be retrieved
The following error was encountered while trying to retrieve the URL: [link]
Access Denied.
Access control configuration prevents your request from being allowed at this time.
Generated Sat, 05 Dec 2009 12:27:05 GMT by boost-1-2.tafeu.myimg.de
ez hamisitvány XDXDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!