Külföldről (törökországból) akarunk törtaranyat 14K behozni mennyi a max legálisan behozható mennyiség?
Figyelt kérdés
vagy ha magamra aggatom akkor szólnak ???2010. nov. 9. 16:14
1/2 anonim válasza:
ne aggasd magadra, igencsak kerekedne a szemük a detektorkapunál mikor rámolod ki a műanyag dobozba. :)
tedd a poggyászba a ruhák közé, bárki kérdezi, nincs elszámolnivalód, ha meg kinyittatják, akkor jaj tényleg, majd el felejtettem az aranyat, de jó hogy szólt drága vámtiszt úr, látja milyen szenilis vagyok.
2/2 anonim válasza:
ma 16:42
Na igen..Ha kinyitják,és jön a "jaj" de szenilis vagyok,ezeket elfelejtettem" szöveg..csak mosolyognak,és elkobozzák + büntetést kell fizetni..Addig nem adják vissza amíg a vámot,és a büntetést nem rendezed...
Okos tanács...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!