Na halljuk csak mégis miért olyan rossz szépnek lenni?
igen az elvárások irreálisak...de persze ezt lehet kompenzálni jó humorral,intelligenciával,talpraesettséggel,stb...
tehát ha elsőre annyira nem is jön be valaki, ha megismerem és tetszik a belseje akkormár nem csak azt fogom nézni hogy a bicepsze elég nagy e...
jolvan akkor merülj csak el az önsajnálatba...engem ugyan nem érdekel , nem győzködlek tovább...csak aztán nehogy párév mulva öngyilkos legyél :S...mert ahogy elnézem elég nagy gondok vannak...de ha a pszichiáter nem tudott segíteni akkor énsem fogok tudni...nahh megyek aludni...jó kattogást a baromságokon
jóéjt.
Mondjuk ebben is van igazság. Viszont: Senki nem mondta, hogy akár az ujjadat is meg kell mozdítanod egy lányért.
Nekem sem szokásoom, szívja el más energiáját. Nem érdekel.
A nők hozzáállása a párkapscolathoz tragikus. Ez kijön abból is amit most mondott: legyen ilyen legyen olyan legyen amolyan és a végén már megint egy tökéletes emberről beszélünk :D ÉÉÉÉS ha aztán ez a "tökéletes" ember elkezdi megunni, hogy a csaja feszt az agyán táncol akkor jön a degradálás. Tudom mert éltem már át ilyet. Tragggédiaa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!