Na halljuk csak mégis miért olyan rossz szépnek lenni?
Ez ki? Ez te vagy? xD lol
Teljesen normálisan nézel ki. Ha te nem tetszel a lányoknak akkor elgondolkodom, hogy én vajon hogyan is tetszhetnék.
Egyébként szerintem kamukérdésxD
Te nyomorék !!!:D hát én már ilyen tenyeres-talpas gnómot képzeltem el, erre kiderül hogy egy teljesen normális kinézetű csávó degradálja így le magát :D hát hihetetlen :D na figyelj , most már 100% h nem a kinézeteddel van a baj , hanem (az agyaddal) a negatív hozzáadásoddal,kisugárzásoddal...fogadjunk hogy már eleve úgy mész oda egy lányhoz h közben magadban mondogatod hogy milyen csúnya vagy és h úgyis elküld a pitsába...ismered ezt a viccet?Ez jut rólad eszembe :
A róka, amikor látta, hogy a kertjében már nagy a dudva, elhatározta, hogy lenyírja, de fűnyírója nem lévén elindult a nyuszihoz kölcsön kérni az övét. Az úton, míg a házhoz nem ért, ambivalens gondolatok gyötörték, mert bár a nyúl kedves és jószívű állat hírében állt, de mi van, ha most mégsem akarja odaadni azt a bizonyos, hőn áhított szerszámot. Végül teljesen belelovalta magát abba a helyzetbe, hogy a nyúl most szőrösszívű lesz, így amikor a barátja kopogás után ajtót nyitott és a jövetele célja felől érdeklődött, a róka csak annyit mondott: Tudod mit Nyuszi? Bassszd meg a fűnyíródat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!