Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Na halljuk csak mégis miért...

Na halljuk csak mégis miért olyan rossz szépnek lenni?

Figyelt kérdés
Csak mert, ha azt mondom egy szépnek, hogy rossz nekem rondának lenni, akkor jön ö a hülyeségeivel, hogy szépeknek is rossz, mert csak a testükért akarják öket...nevetségesen olcso vigasz.
2011. szept. 2. 23:02
 171/173 anonim ***** válasza:
100%

Amit mondasz nem teljesen igaz, de vannak olyan csajok akik a szépséget fegyverként használják, de rengeteg ember rájön a szépség nem sokat jelent. Az időleges. Nem véletlen a playmate-k gyakran egyedül vannak vagy a szexi sztárok összejönnek és szakítanak, meg öngyilkosok lesznek olyan gazdagok és szépek.

Lehet te is azt látod hogy ez a fontos, de nem ez az. Én úgy gondolom ha mindenki ezt gondolja rajtam kívül, hogy szépnek kell lenni, hogy minél több csajomnak kell lenni és még többt kell meghúzni akkor sem érdekel.

Én ha suliba megyek nem divatbemutatóhoz öltözök fel, még ha más srácok úgy mennek mintha a legelőkelőbb white vagy más bulikba mennének. Én ha van barátnőm, nem flörtölök csajjal akkor sem ha bulizom és a haverok noszogatnak mert nézett a csaj.

Ha épp szakítás után fél évig nem akarok összejönni senkivel akkor nem érdekel kinek meddig tartott a szakítás feldolgozása, ki hogy érzi magát ki csak szexre jön utána össze mással én nem teszem.

Szóval a jó édes apádat is küld el a pics.ába, legalábbis ha ilyet mondana az enyém ezt tenném, hogy én azért mert más 5 őt megdugott múlthéten és a nevükre a kedvenc számukra, a pózukra, a kedvenc filmjükre, emlékeire... nem emléxik azért mert ha mondta is a csaj akkor sem figyelt csak a mellére meg hogy megdugja az engem tökre hidegen hagy.

2011. szept. 10. 00:03
 172/173 anonim ***** válasza:
100%
ha te vagy aki ott a fotelban fekszik vagy mit csinal,akk nemtom mibajod van,jol nezel ki... csak lehet azt varod ,h majd egy csajhoz odamesz,es hatradol toled....senkinek nem ilyen egyszeru,kiveve a sztaroknak... kicsit kell küzdened,mert mondjuk enis ugy avgyok,h akarhogy is tetszik egy srac,nem vagyok naiv,kicsit jobban meg kell ismernem,h megbizzak benne,elengedjem magam mellette
2011. szept. 10. 16:24
 173/173 anonim ***** válasza:
100%

A másik meg a 23 éves csaj jutatta eszembe hogy igen a szép csajok sokszor a külsejükkel játszanak rengetegszer kapnak előnyt. De az volt a baj hogy ezt még be se valotta, hogy ha sósavval leöntenék akkor nem lenne szép, hanem kihozza magából a szépet. Na ez beszarás volt.

naaaaa:D persze..ha szétszedi a fejem a sósav h legyek szép?????:D:D:D azt próbáltam tükrözni h nem minden a külső...de látom néhányan ezt nem értik:D én nem tartom magam bombanőnek...mert ismerem a hibáimat...de másoktól meg állandóan csak dicséretet kapok na...és smink nélkül is...nekem nem kell full smink ahhoz, hogy kinézzek valahogy...de naaaa:Dbocs h nem vagyok ronda:D de elhihetnétek, hogy a külsőt eszméletlen könnyü alakítani...de a legfontosabb a kisugárzás...anélkül ne várjatok semmit:)

23L

2011. szept. 12. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!