Na halljuk csak mégis miért olyan rossz szépnek lenni?
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:11
na igen...nekem kívánta a sósavat:) sebaj...nem veszem én ezt magamra:) de amit te leírtál tökéletesen jó...kb...kell a határozott fellépés...eszméletlenül mert anélkül soha az életben nem fog tudni csajozni
és igen kérdező...tény h engem nem hat meg a jókivánságod....de ha ilyen gonosz dolgokat mondasz egy lánynak, nem biztos, hogy jó híre megy:) ezt senki nem fogja pozitív szemmel nézni..és mint mondtam az a baj h kb az is látszik rajtad, hogy ránézel egy olyan nőre, akire úgy gondolsz, h számodra elérhetetlen, és automatikusan jön az agyadba egy ilyen rosszkivánság és ez totál kiül az arcodra, totál észrevehető hogy bunkó vagy és gonosz...legalábbis ezt játszod, mert hiába locsoltatnál le sósavval, tudom, hogy csak az elkeseredettség beszél belőled....egye fene..megbocsátom:D....
ennyi:)
23L
ja...és mint mondtam...azok a csávok csak azért nyerőbbek mint te, mert van önbizalmuk, határozottak..mondtam már h én sem vagyok tökéletes...ezer hibát tudnék felsorolni magamon..nem vagyok bögyös maca stb...volt egy buli...ahol volt jobb nő mint én...és odajött hozzám egy srác és ezt mondta: a buliba neked van a legeslegnagyobb kisugárzásod...
ennyi a titok...hidd el...nekem évekbe telt ekkora kisugárzást összehoznom...de ha belépek vhova nem maradok észrevétlen...pedig mint mondtam..nincs nagy mellem meg hasonlo dolgok...egyszerüen ki tudom magamból hozni a legjobba és van önbizalmam...így nem maradok észrevétlen:)
kívánom h neked is sikerüljön ezt elérned...hisze engem is csufoltak régen, én sem voltam mindig kivánatos meg menő meg hasonlók...soksok időbe telt, hogy olyanná tegyem magam amilyen most vagyok...pedig a külsőm nem sokat változott...jó persze...valamennyire de...de az arcom megmaradt..nagyjábol az alakom is..uh...ne hidd h lehetetlen:)
23L
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__21261..
TESSÉK! EZ IS AZ ÉN SZTORIM. ITT CSAK A KÉRDÉS ÉRDEKES, MERT IDÖKÖZBEN MEGTALÁLTAM A KÉPET IS, AMI KÉSZÜLT A INCIDENS RÉSZTVEVÖIRÖL:
wazze azért jól tudod provokálni a jónépet:)
Elmondom,a vislkedésed alapján ha csak egy pasi lennél a földön sem kellenél...rajtad valamit nagyon elrontottak a szüleid...igen,a hiba még ott kezdődik,a gyerekkorban....
Nincs legjobb haverod? Vagy valaki akivel bármiről tudsz dumálni? Mert az nem csak a szépek kiváltsága....
Ha jó a haverod hozzád, ezt elmondod neki amit itt leírkálsz, akkor jól pofán vágna hogy beleszédülnél és levinne bulizni minél többször, bemutatna csajoknak stb stb.
Felvilágosítalak, fogalmad sincs az életről azt se tudod mi hogy működik tök sötétben tapogatózol. Az életben a szerelem vak!!!!! Ha csak csajokat akarsz egymás után megdugni elmondom nem mindenki tök szexi hogy egy srácot vagy egy csajt egy egy éjszakára elvigyen. De ezért ne a világot okold hanem a jó édes anyukád meg apukád génjeit.
Rengetegszer látom, hogy szép lány csúnya faszival van csúnya lány szép sráccal, és amikor megismerem őket látom nem azért vannak egymással, mert előny származik belőle, hanem mert tényleg szeretik egymást. Van egy foghíjas, kopaszodó 35 éves sörhasas tanár ismerősöm szóval nem is gazdag és egy 24 éve hölgy nagyon oda van érte elég szép szőke igényes stb stb és szereti. Már 4 éve együtt vannak.
Már elmondtam ha sajnáltatni akarod magad akkor ne itt az emberek idegeivel játsz menj pszihológushoz.
A másik meg a 23 éves csaj jutatta eszembe hogy igen a szép csajok sokszor a külsejükkel játszanak rengetegszer kapnak előnyt. De az volt a baj hogy ezt még be se valotta, hogy ha sósavval leöntenék akkor nem lenne szép, hanem kihozza magából a szépet. Na ez beszarás volt.
2 csaj ismerősöm volt ahol dolgoztak állandóan 1 csaj vitte az iratokat és őszintén úgy bántak vele mint egy kalap szarral kicsit nagy volt a hátsója szemüveges nem egy szépség de mondjuk normális volt nem volt csúnya. Erre egy másik csaj ismerősöm vitte velem az iratokat na hát őt úgy kezelték mint egy porcelánbabát figyeltek mindent megtettek neki....
ééérdekes...most akkor igaz, amit mondok, vagy nem?
apám mikor megtudta, hogy lett egy csajom, akkor kiosztott a szomszéd füle hallatára, hogy mekkora segg vagyok, hogy csak egy csajom van, és elöhozakodott mindenféle helyi tirpák fiuval, hogy azoknak már 6-7 csajuk volt, meg hogy neki annyi volt annak idején, hogy nekem még akkor sem lesz annyi, ha kétszer élek! tény, hogy apám amcsi ruhákat kapott és emiatt tapadtak rá a nök, de 33 évesen házasodott, és én vagyok a bizonyiték, hogy ez a házasság igazán tökéletes lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!