Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Na halljuk csak mégis miért...

Na halljuk csak mégis miért olyan rossz szépnek lenni?

Figyelt kérdés
Csak mert, ha azt mondom egy szépnek, hogy rossz nekem rondának lenni, akkor jön ö a hülyeségeivel, hogy szépeknek is rossz, mert csak a testükért akarják öket...nevetségesen olcso vigasz.
2011. szept. 2. 23:02
 151/173 A kérdező kommentje:
nagyon embernek nyomják el a szülei a müvészi hajlamait, mondván, hogy abbol nem lehet megélni. minden szülö jogászt/orvost/épitészt/gyógyszerészt lát a gyerekben, legalábbis keresztanyámnak ezek a mai napig elfogadott hivatások. Egyszerüen kijelentették, hogy nekem egyetemre kell majd járni. Gépészen vagyok, az ország legjobb gépész szakán. Csak ugye mivel egy átlag magyar falu értelmiségét az elöbb felsorolt szakmák alkotják többek közt, ezért a gépészre is kicsit puffogtak, hogy hááááát az nem a legjobb szakma. na mindegy. engem sinre tett a dolog. 4,5 év nök nélkül. küszködve, sirva. Nem én vagyok itt a legokosabb, de mindent beleadtam, ugyhogy szép küzdelemmel értem el már itt hajmeresztö eredményeket (ami mondjuk pl egy kettes egy olyan vizsgán, ahol 80% bukott). Nagy fejem van, ugyhogy ez nem meglepö. Ha szép arcom lenne meg magas lennék, akkor olyan lennék a csajozásban, mint itt a tanulásban. Szoval menne emberséges mennyiségü munka befektetése árán. De jelenleg nekem a fejlödés szó hallatán csak keserves kinlodással teli munka és a küszködés jön elö-.
2011. szept. 8. 20:06
 152/173 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan, mit szeretnél, mit írjunk? Bárki bármit ír, leszólod, nem hallgatsz rá, tovább panaszkodsz. Mit szeretnél hallani?
2011. szept. 8. 20:48
 153/173 A kérdező kommentje:
azt hogy MIT KELL CSINÁLNI LÉPÉSRÖL LÉPÉSRE. TANÁCSOKKAL MIT KEZDHETNÉK, MOST MÉGIS? aki ért a csajozáshoz, annak van rutinja, csak el tudja mondani, hogy mit szokott csinálni.
2011. szept. 8. 20:49
 154/173 anonim ***** válasza:
100%
Na jó. Először is, úgy kell tenned, mintha lenne önbizalmad. Most mondhatnám, hogy fogadd el önmagad, de látom neked az nem fog elsőre menni. Szóval tegyél úgy mint aki tökéletesen elégedett önmagával. Merj feltűnőbben öltözködni. Nem a hajvasalásra, meg a neon színű répa nacikra gondolok, hanem valami saját FÉRFIAS stílusra, ami illene hozzád. Bár ezt így nehéz, mert nem tudom, hogy nézel ki. Ha megírnád milyen magas vagy az is jó lenne.(Csak mert folyton azt írod, alacsony vagy.) És ezt most halál komolyan mondom:Legyél bunkó. Nem nagyon, szóval ne kívánd a csajnak, hogy locsolják meg sósavval, mert az senkinek nem jön be, hanem csak egy picit fensőbbséges,mint aki bárkit megkaphat. Nem tudom mennyire van humorod, ha nincs akkor azt jó lenne fejleszteni, mert a lányok buknak a humoros pasikra. Merj kezdeményezni, menj oda a kiszemelt csajhoz, kezdj el vele dumálni. Figyeld a reakcióit. Ha a kezével támasztja a fejét(könyököl), ha a lábfeje más irányba mutat, nem feléd, ha karba teszi a kezét, akkor valószínűleg nem érzi jól magát veled. Ha a hajába túr, a szemedbe néz, nyalja a száját, bejössz neki. Írnék még, csak tényleg tudni kéne, hogy nézel ki.
2011. szept. 8. 21:11
 155/173 A kérdező kommentje:
2011. szept. 8. 21:13
 156/173 A kérdező kommentje:
170/60
2011. szept. 8. 21:14
 157/173 anonim ***** válasza:
100%

Azokon a képeken, amiken az a barnás-szürke kapucnis pulcsi van rajtad kifejezetten jól nézel ki. Komolyan, így anonímban teljesen őszintén mondom, helyes vagy. Ott mintha valami szakáll féleség lenne az álladon, de lehet, hogy csak a fény esik úgy. Na mindegy, valami kicsi szakáll jól állna, mert kisfiús arcod van, és ezt ellensúlyozni tudja egy ilyen szakáll: [link]

[link] Szóval a lényeg, hogy valami arcszőrzet szerintem nem állna rosszul. A hajad szerintem egy picit rövid, bár a pulcsis képeken jól néz ki, csak a többin valahogy olyan mintha a fejedre lapulna. Vagy növeszd meg egy picit, vagy zselézd mindig. Az a kendő ami az egyik képen a nyakad körül van, nagyon nem jó, nem értem minek egy férfinek ilyen színes cucc a nyakába. A ruháid egyébként rendben vannak. Tényleg nem vagy valami magas, de a legtöbb lány 165 cm körül mozog szóval, egyáltalán nem olyan gáz. De igazából a külsőddel a képek alapján nincs baj, csak az utolsón nézel ki kicsit furán, ahol azokkal a csajokkal vagy, lehet csak a kép rossz, vagy én nem tudom. Így,hogy látom, hogy nézel ki, azt hiszem tényleg a személyiségeddel vannak gondok, nem a külsőddel. Azon pedig sajna nehezebb változtatni. A lényeg tényleg az önbizalom lenne, de hiába magyarázták neked itt oldalakon keresztül, hogy nem vagy ronda, nem hitted el. Mint előbb már írtam: tegyél úgy mint akinek van önbizalma, viccelődj, csak egy picit legyél fensőbbséges, de ne agresszív. Ha valaki beszól, szólj be neki te is ugyanúgy, mutass rá az előnytelen tulajdonságaira,és rögtön békén fog hagyni. Hadd lássák a csajok, ki a főnök.(:

2011. szept. 8. 21:40
 158/173 A kérdező kommentje:

hát sajnos most is egy sikertelen éjszakábol jövök haza. utközben végignéztem ahogy vagy 10-15 fiu viszi MEGDUGNI az éppen felszedett csajt, velem meg senki sem foglalkozott ma.

ellenben a szép/magas/erös fiukkal meg igen! öket megnézték a lányok ma is, hozzájuk odamentek MA is, velük táncoltam MA is, én meg odamentem két nöhöz, akik természetes MA is csak azért álltak szoba velem, mert már ugyis mentek haza. persze ha valami szuper kan megy oda, akkor ottmaradnak reggel hétig. meg ugye a nök arra vágynak, hogy a pasi felkapja öket tánc közben és ugy smároljanak. na hát én birok el egy lányt, ugyhogy ez kiesik. nagyon elegem van az életböl mostmár. én hozom a maximumot, de sajnos SEMMIRE nem elég. mások meg most is basz/nak. milyen elba/szott egy élet, hogy 5 év 0 felszedett lány. aki nem tud felszedni egy lányt diszkóban, annak komoly gondok vannak a külsejével. csak ennyi a történet.

2011. szept. 9. 03:04
 159/173 anonim ***** válasza:
100%

Jajj miért nem a képpel kezdted *-* komolyan, nagyon jól nézel ki!Nincs mit szerintem szégyellned, csak a hozzáállásodon változtatni! Menj bulikba.. Ott vannak csajok akik nem csak a sex miatt vannak, hanem komoly kapcsolat miatt! Vegyél rólam példát: 19 évesen találkoztam egy fiúval egy buliban, és 24 évesen a férjem! Nagyon jól megvagyunk.. Neked is ilyen helyeken kéne keresned.. A szülőkre meg ne hallgass, elég nagy vagy már a komoly döntésekhez ((:

24/N

2011. szept. 9. 06:57
 160/173 anonim ***** válasza:
100%

tudod..az a vicces...h nem h nem vagy rossz pasi...elég jo pasi vagy...tény h lehetne többet kihozni belőled...halál könnyen...de az h ha ugy csinálsz mintha lenne önbizalmad eszméletlenül sokat dobna rajtad...persze ezt te nem hiszed el....

23L

2011. szept. 9. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!