Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Na halljuk csak mégis miért...

Na halljuk csak mégis miért olyan rossz szépnek lenni?

Figyelt kérdés
Csak mert, ha azt mondom egy szépnek, hogy rossz nekem rondának lenni, akkor jön ö a hülyeségeivel, hogy szépeknek is rossz, mert csak a testükért akarják öket...nevetségesen olcso vigasz.
2011. szept. 2. 23:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/173 anonim ***** válasza:
100%

Mégcsak nem is csókolóztam soha :D Sőt egy lányt sem érintettem ezidáig. A példa amit felhoztam viszont megötrtént én néztem végig az egészet, de ez magánjeleggű.

Egyébként én sem vagyok ám könnyű eset, de azért ezeken siránkozni durva. Nem kell. Majd jön minden a maga idejében, ha jön.

2011. szept. 3. 00:35
 72/173 A kérdező kommentje:
teljes apátia. a másik véglet.
2011. szept. 3. 00:36
 73/173 anonim ***** válasza:
100%
Jó dolog azért az Apátia :D Van amikor hasznos tud lenni, pl a te esetedben most nagy szükség lenne rá.
2011. szept. 3. 00:39
 74/173 A kérdező kommentje:
18 éves koromig arra volt jo az apátia, hogy annyi lemaradást szedtem össze vele, ami 4 év alatt a föld alá vitt majdnem. Ugyhogy inkább örjöngök, minthogy egysejtüként tengessem az életem.
2011. szept. 3. 00:40
 75/173 anonim ***** válasza:
100%

HÁt örjöngj, de az se segít ahogy látom :D

Egyébként meg ezzel a mentalitással is gyorsan a földben találhatod magad.Amiről én beszélek az az, hogy tedd azt ami neked jó másokkal meg ne foglalkozzál. Nem is szabad.

2011. szept. 3. 00:45
 76/173 A kérdező kommentje:
azt tettem 18 éves koromig, amit jonak láttam. eredmény: sehol semmi nö.
2011. szept. 3. 00:48
 77/173 anonim ***** válasza:
100%
De figyelj, miért kell neked annyira nő? Miért olyan fontos? Talán nem lesz nőd...és akkor mi lesz? Összedől a világ? Szerintem nem.
2011. szept. 3. 00:49
 78/173 anonim ***** válasza:
100%

Vagy az is lehet, hogy kell nő, de akkor (hogy biztosan nagy sikereket érj el) áldozatokat is kell hoznod. Mehetsz gyúrni, nyomathatod az álarcokat mindenkinek...

Másik lehetőség: maradsz normális és bízol benne, hogy majd lesz egy ugyancsak normális barátnőd aki tényleg szeret.

2011. szept. 3. 00:51
 79/173 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye vagy?? Végig olvatam az egészet. Mikor a képekhez értem, már félve nyitottam meg, a legrosszabbra felkészülve. Erre egy tök normális, egész helyes srácot látok. Lehet, hogy élőben rosszabbul nézel ki, mit tudom én, de ronda nem lehetsz. Mit mondjon akkor ő? [link] Mégis vigyorog. Nem nőttek egyenesen a fogaid? Hűha. Nekem sem, most is bent van az éjszakai fogszabályzóm. Ugyanis az emberek igen jelentős részének nem nő egyenesen a foga, csak ma már szinte mindenkinek volt fogszabályzója. És ha valamiért te ezt nem engedheted meg magadnak sem hinném,hogy világ vége van. A kusza fogak, ha egyébként ápoltak nem annyira zavaróak. Lekoptatott pár csaj? Nyilván a kisugárzásod miatt. Oké, ez béna dumának tűnik, de tényleg így van. Én tudom magamról, hogy szép lány vagyok, jóval szebb mint egy ismerősöm, mégis minden fiú rá bukik, mert vidámabb, élettel telibb mint én. ÉS a "van barátom"-ot miért veszitek bunkó lekoppintásnak? A csaj kapcsolatban van. Nem Veled van baja, hanem hűséges akar maradni a barátjához. Nem értem hol ebben a hiba. Na mindegy, az tuti, hogy neked nem a külsőddel van baj.
2011. szept. 3. 00:57
 80/173 anonim ***** válasza:
100%
Így van
2011. szept. 3. 00:59
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!