Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Na halljuk csak mégis miért...

Na halljuk csak mégis miért olyan rossz szépnek lenni?

Figyelt kérdés
Csak mert, ha azt mondom egy szépnek, hogy rossz nekem rondának lenni, akkor jön ö a hülyeségeivel, hogy szépeknek is rossz, mert csak a testükért akarják öket...nevetségesen olcso vigasz.
2011. szept. 2. 23:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/173 anonim ***** válasza:
82%

Nektek mi bajotok van?:D Uramatyám ááá menjetek és kezeltessétek a depressziótokat :D

Hogy lehet valamibe ennyire belekockulni? Utálnak mások? Na bumm. Engem egy fél világ megvet/lenéz/és ha teheti a nyakamra is ver. De tudod mit? xD Én ezt élvezem :D Majd meglátjuk mikor én majd jólkereső programozó leszek ők meg a kukából túrják a szemetet (vagy egy gyárban robotolnak 8 órába lol), hogy ki is volt a hülye valójában.

2011. szept. 2. 23:32
 22/173 A kérdező kommentje:
lol...én is voltam ilyen kis naiv. de hidd el, ha nem szeretnek az emberek, akkor a karriered sem fog sehova vezetni. egyedül nem lehet érvényesülni, csak ha tudsz bánni az emberekkel.
2011. szept. 2. 23:33
 23/173 anonim ***** válasza:
100%

Ha van referenciád akkor minden jó :D

De mondom, ha tovább folytatod ezt az elkeseredett önsajnálatot akkor te fogod bebukni, ráadásul még megsem próbálod.

Én megyek előre, bemutatnak akkor én mégjobban bemutatok :) Lehet menni segget nyalni. Kit érdekel? És ha nem sikerül? Akkor majd próbálkozunk mással. Ha szrt pucolnék 8 órába akkor sem viselkednék így mint te vagy itt még egyesek. Ez életellenes szerintem :(

2011. szept. 2. 23:35
 24/173 anonim ***** válasza:
100%
Szépnek lenni nem rossz, de annak is megvannak bizonyos szituációkba a hátrányai... Ha nő a főnök és szebb vagy nála interjún kevesebb eséllyel indulsz xD Meg ha valaki szép akkor az az első ami megragad az emberben nem feltétlen a személyisége.
 25/173 anonim ***** válasza:
100%

hát hogyne...azért feszitsem meg az iq-mat, azért adjam a maximumot, hogy te szimplán jol érezd magad! akaratlanul kihasználod az embereket a szépségeddel, mert mindenki meg akar neked felelni, miközben te már a kezdetén tudod, hogy feleslegesen güriznek. remélem a lehetö legroszabb házasságod lesz!

Köszönöm nagyon aranyos vagy ! Na látod EZÉRT rossz szépnek lenni :@... magyarul én csak azzal álljak le beszélgetni akinek aztán hagyom h megbasszon ? különben szegény hiába gürizik ?????:@ na elmész te a pitsába...

26/173 anonim ***** válasza:
100%
kérdező válj azzá éld azt és utána b.aszakodj itt ilyen későn azzal hogy csak itt ba.szod a rzet nem mészsemmire tegyél hogy jobban néz ki változtassd azakon amiken lehet pld frizura testfelépités mindenkinek meg van a maga problémája ez olyan hogy pld átlbe a 8adikos az elsős tananyagát pofon egyszerünek találja de egy 1sős nek az ugyanolyan nehéz mint a 8adikosnak a 8adikos tananyag ez csak egy pld és itt is az jön hogy mi olyan nehéz az elsősnek helyzetedbenaz elsőst értettem a szépnek a 8adikost a rondának és unokatesóm(lány) egyetemen külön őt feleltetik mindig csakmert szép és azthiszik a tanárok hogy biztos csak azért jár oda hogy kikezdjen az osztályból és egyetemből az összes fiuval külön ezért ba.sztatják többet nemtudok mivel 1 fiu vagyok kettő nem vagyok ronda(abból itélve hogy már volt pár csajjal dolgom)de azért egy jó pasi se igy nemtudhatom mi arossz a szépnek de azt tudom hogy biztos vanmert tökéletes dolog nem létezik és mindenkinek megvan a maga baja
2011. szept. 2. 23:36
 27/173 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként is milyen jogon adsz tanácsokat?:) Te talán elértél már valamit?
2011. szept. 2. 23:36
 28/173 A kérdező kommentje:

jaj most majd téged fognak sajnálni? nyilván téged fognak sajnálni, mert a szépeknek felsöbbrendüségi helyzete van, de nekem tudod mit szoktak mondani?

fujmenjinnen

bocsdenem

haggyávanpasim

miafaxtakarsz

stb.

lányok fintorognak rám, elfordulnak, és már történt több agressziv reakcio is a közeledésemre.

2011. szept. 2. 23:37
 29/173 anonim ***** válasza:
100%

Jó akkor kezdjük újra.

Lányoknál nincs sikered oké.

Mi mást teszel magadért? Mit tudsz felmutatni? Tudsz jól zongorázni? Rajzolni? Esetleg jó vagy matekból?

2011. szept. 2. 23:39
 30/173 anonim ***** válasza:
27%
utolsó ha nekem szólt akkor közlömhogy igen elég sokmindent elértem sőt eddig a 100éven tuli életkoron kivül majdnem minden célom megvan jelenleg valósitva amit akkartam...ja és 20/F
2011. szept. 2. 23:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!