Na halljuk csak mégis miért olyan rossz szépnek lenni?
Nektek mi bajotok van?:D Uramatyám ááá menjetek és kezeltessétek a depressziótokat :D
Hogy lehet valamibe ennyire belekockulni? Utálnak mások? Na bumm. Engem egy fél világ megvet/lenéz/és ha teheti a nyakamra is ver. De tudod mit? xD Én ezt élvezem :D Majd meglátjuk mikor én majd jólkereső programozó leszek ők meg a kukából túrják a szemetet (vagy egy gyárban robotolnak 8 órába lol), hogy ki is volt a hülye valójában.
Ha van referenciád akkor minden jó :D
De mondom, ha tovább folytatod ezt az elkeseredett önsajnálatot akkor te fogod bebukni, ráadásul még megsem próbálod.
Én megyek előre, bemutatnak akkor én mégjobban bemutatok :) Lehet menni segget nyalni. Kit érdekel? És ha nem sikerül? Akkor majd próbálkozunk mással. Ha szrt pucolnék 8 órába akkor sem viselkednék így mint te vagy itt még egyesek. Ez életellenes szerintem :(
hát hogyne...azért feszitsem meg az iq-mat, azért adjam a maximumot, hogy te szimplán jol érezd magad! akaratlanul kihasználod az embereket a szépségeddel, mert mindenki meg akar neked felelni, miközben te már a kezdetén tudod, hogy feleslegesen güriznek. remélem a lehetö legroszabb házasságod lesz!
Köszönöm nagyon aranyos vagy ! Na látod EZÉRT rossz szépnek lenni :@... magyarul én csak azzal álljak le beszélgetni akinek aztán hagyom h megbasszon ? különben szegény hiába gürizik ?????:@ na elmész te a pitsába...
jaj most majd téged fognak sajnálni? nyilván téged fognak sajnálni, mert a szépeknek felsöbbrendüségi helyzete van, de nekem tudod mit szoktak mondani?
fujmenjinnen
bocsdenem
haggyávanpasim
miafaxtakarsz
stb.
lányok fintorognak rám, elfordulnak, és már történt több agressziv reakcio is a közeledésemre.
Jó akkor kezdjük újra.
Lányoknál nincs sikered oké.
Mi mást teszel magadért? Mit tudsz felmutatni? Tudsz jól zongorázni? Rajzolni? Esetleg jó vagy matekból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!