Hogyan vastagíthatnám a combomat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudna valaki ajálani valami jó tornát, amitől garantáltan vastagabb lesz a combom? Légyszi, akinek van valami ötlete írjon és értelmes válaszokat, lehetőleg ne azt, hogy egyek meg stb...
Köszi előre is!
2011. aug. 27. 14:52
1/15 dirtboy válasza:
ha ne azt hogy egyél akkor itt nem lesz normális válasz mert evés nélkül meg edzés nélkül nem lesz nagyobb combod az tuti. sok sikert a nagyobb comb eléréséhez ezek nélkül
2/15 A kérdező kommentje:
Azért írtamm ,mert olyan alkat vagyok, hogy bármennyit ehetek nem látszik meg rajtam semmi, szóval a hízás kizárva, erre értettem... mellesleg hol olvastad azt hogy edzeni nem akarok?!! figyelmedbe ajánlanm az első mondatomat, azon belül is a TORNA szót...
2011. aug. 27. 15:04
3/15 dirtboy válasza:
azt nem írtad sehol hogy nem akarsz edzeni.Viszont ha nem eszel rendesen a tornától sem fog vastagodni a combod az az igazság.
4/15 dirtboy válasza:
és azt meg nem értem hogy hogy gondolod hogy azért ne mondja senki hogy egyél mert nem vagy hízékony és nem látszik meg rajtad semmi.ezt nem értem? akkor mégis mitől nőne meg a combod vagy mégis mit kéne tanácsoljanak neked??? mennyel csernobilba és majd az atom sugárzás megoldja neked vagy mi??? nincs más út,normális étrend és lábedzés.ennyi kell neked hogy elérd a célod
5/15 anonim válasza:
Kor, nem, fotó? miért akarod vastagítani? Csinálj sok guggolást.
6/15 A kérdező kommentje:
Gyakorlatokra lettem volna kíváncsi.
2011. aug. 27. 15:33
7/15 dirtboy válasza:
guggolás,sissy guggolás,kitörés
ha konditerembe mész akkor persze van több lehetőséged is
8/15 anonim válasza:
Most nem szekálásból, de miért akarod vastagítani? Egy csomó nő, lány örülne annak, ha vékony combja lenne. Én pl nem vagyok egyáltalán duci, vékonynak mondanak az emberek, mégis összeér a combom és nem valami jó. Egyébként az első válaszoló nem mondott hülyeséget. Ha vastagítani akarod a combodat, edzés mellett enned kell, főleg mivel te izmosítani akarsz.
10/15 anonim válasza:
Hallod, én szívesen leszívatok az enyémből és átadom neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!