Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szőrtelenítsem a combomat...

Szőrtelenítsem a combomat vagy ne? Lányok ti szoktátok? ÉS ha igen akkor milyen módszerrel?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és nagyon csúnyán hosszú sötét szőrös a combom.(amúgy térdtől lefele borotválom a lábam) Emiatt sosem járok nyáron szinte rövidnadrágba, és a strandokon is mindig "félek". Arra gondoltam, hogy havonta 1x eljárnék kozmetikushoz gyantáztatni.Csak attól félek hogy hamarabb kinőne a szőr és csúnya lenne. Mivel a kezemet is epilálom, de 2-3 naponta! Nagyon gyorsan nő a kezemen a szőr :S és félek hogy a combomon is olyan lenne hogy elmegyek legyantáztatom és néhány nap múlva újra mehetnék. :S Ti mit csinálnátok a helyemben? Vagy esetleg jó megoldás a kiszőkíttetés? Vagy attól még hogy a kezemen gyorsan nő a szőr az nem azt jelenti hogy a combomon is? :S
2011. máj. 16. 16:52
 1/5 anonim válasza:

2-3 naponta visszanő?? :O

szerintem ne félj a szőrtelenítéstől, és ha ajánlhatom, akkor gyantáztass, attól tovább maradsz szőrtelen :)

de nne szőkíttess! :D

15/L

2011. máj. 16. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Én epilálni szoktam, mert nekem sem valami szőrtelen a combom. :( A szőkítést felejtsd el...

19/L

2011. máj. 16. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Én borotválom..és tök sima hál'istennek.:)
2011. máj. 16. 18:47
 4/5 just.me ***** válasza:
Mivel neked hosszú sötét a szőröd így apilálj, gyantázz, borotválj. :-) De csak ha téged zavar, ha másokat azt meg sz*rd le.
2011. máj. 16. 20:52
 5/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Nyugodtan epiláld,vagy gyantáztass,de ne borotváld,mert az nem olyan tartós. Sajnos a szépségért tényleg meg kell szenvedni:(
2011. máj. 20. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!