Szőrtelenítsem a karom? Ha igen, mivel?
Párszor már említették, hogy szőrös a kezem, amivel tisztában vagyok, de nem tudtam, hogy ennyire durván látszik is. Vékony karom van, és lehet, hogy ezért többnek látszik rajta a szőr ami egyébként szinte átlátszó... a bőröm is fehér, szóval szerintem nem nagyon látszik rajta, de tényleg többen is tettek rá megjegyzést... -.-" Egyszer leborotváltam, de az már régen volt, azóta nem nyúltam hozzá.
Nagyon ciki?
14/L
nem ciki, hagyd rajta.
enni idősen ha elkezded, nagyon megerősödik majd, később nem fogsz bírni vele.
én még sosem szőrtelenítettem a kezem, szerintem az normális ha szőrös.
amúgy milyen színű? és a hajad?
Dehogy is! Aki emiatt megjegyzést tesz rád, az hülye. Hidd el, hogy az emberek sok hülyeséget tartanak fontosnak, amikor valójában ezek elhanyagolható dolgok. De érdemes elgondolkodni azon, hogy ha valaki(k)nek ez a fontos, biztosan megérdemli-e a társaságodat.
Én is fehér bőrű vagyok, még nyáron se tudok lebarnulni sokszor és pedig szinte fekete a hajam. Sosem jutott eszembe, hogy a karomhoz nyúljak. Emberek vagyunk, nem pedig csupasz hernyók, az úgy természetes és szép, ha van ott valami, persze azért nem majomszőr. =)
8és ha mégis szőrtelenítenéd, nehogy borotváld, akkor megvastagodik hosszú távon és sokkal jobban látszani fog még a helye is.)
Mondtam, hogy szinte átlátszó, vagy szőkés.. A hajam világosbarna.
Amúgy nem a barátaim mondták, egyszer egy idegen, aki részeg volt, egy osztálytársam, meg az öcséim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!