Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Eléggé szőrös a combom (kép),...

Eléggé szőrös a combom (kép), szerintetek milyen módszerrel szőrtelenítsem? 15L

Figyelt kérdés

[link]

(bocsi hogy rossz minőség )

Nemtudom mennyire látszódik, de remélem azért tűrhetően.

A lényeg az ,hogy mindig utáltam rövid gatyát felvenni mert nemszeretem hogy ilyen csúnyán szőrös a combom.(az alsó lábszáramat mindig borotválom ) Szerintetek milyen módszerrel szőrtelenítsem? Mert olvastam hogy ugye ha gyantáznám meglátszódna mikor növekedik és még nem lehet újra legyantázni, és azt elég nehéz nyáron rejtegetni. Vagy esetleg a szőkíttetésről mi a véleményetek? Vagy szerintetek a kép alapján ne is csinálja vele semmit? :S

2011. máj. 24. 21:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nincs ezzel semmi baj,kár hozzányúlni.F.
2011. máj. 24. 21:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
gyanta. ritkábban nő vissza sokkal. nem feltűnő.
2011. máj. 24. 21:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
azzal amivel a labszarat
2011. máj. 24. 21:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én epilálni szoktam, gyors egyszerű, és (nekem) ritkábban kell, mint a lábszárat.
2011. máj. 24. 22:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem is ugyanilyen :D be is szóltak érte anno. szal én borotválom . néha epilátor.
2011. máj. 24. 22:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
borotva vagy epilátor vagy gyanta vagy szőrtelenítő krém
2011. máj. 24. 23:45
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
nekem is ilyen...én nem szedem meg semmi, de ha nagyon zavar akk szőkítsd ki
2011. máj. 25. 16:16
 8/11 anonim ***** válasza:

off: A szőrszőkítésről nekem mindig az jut eszembe, hogy némi balszerencse esetén milyen faszán tud világítani UV fényben :)

Kérdező: Nekem a karomon van kb ilyen szőr, én krémmel szoktam leszedni.

Akármilyen módszerrel is szeded le, valamennyit erősödni fog, de leginkább a gyantát ajánlom, az még talán a legjobb. Nem lesz a köztes időszakban ilyen, mint most, dehát valamit valamiért.

2011. máj. 26. 16:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ha az alsó lábszárad borotválod , akkor a felsőt is borotváld!
2011. máj. 26. 16:52
 10/11 anonim válasza:

Csak a gyanta! a borotva csak sötétíti és erősíti, nem olcsó mulatság de 7 ezer forintért lehet kapni iylen gyanta melegítőt és gyanta partonnal csíkkal de nem egyszeri hazsnálat csak a patront kell benne cserélni azt is 5-6 használat utánn nekem is van 2 éve semmi baja sincs és nagyon szeretem!:)

de ha nem akarsz iylenekbe fektetni sima hideg gyanta csík 600-700 ft körül vannak:) dm ..stb

2011. máj. 26. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!