Ez sok vagy kevés szerintetek?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok.3 hete ezek voltak a méreteim:
csípő:94 cm
derék:68 cm
súly:59 kg
most:
csípő:85 cm
derék:58 cm
súly:51 kg
azért kezdtem fogyni mert idegesített, hogy néhányan lekövéreztek...szerintetek ez nagyon sok fogyás rövid idő alatt? anya szerint az..:/
2011. aug. 24. 20:54
11/14 anonim válasza:
Kedves 21:14, érdekel majd a véleményed ha valakid szenvedett már ettől a betegségtől, vagy te magad, és mondjuk kihullott a fele fogad, kopaszodsz, kisebesedett a bőröd, és gyomorszondával etetnek... Vékonyan fogsz meghalni, de jó sokat fogsz előtte szenvedni és az, hogy vékony vagy nem feltétlen jelenti azt, hogy szép is...
12/14 anonim válasza:
megfordult,csak itt nem lehet,se egészségesen étkezni,se sportolni.Anyukám csak zsíros kajákat tud főzni,és egy szerencsétlen kis faluban lakunk,ahol azt is kipletykálják ha lecsapnak egy legyet.Ha elkezdenék futni az utcán,körberöhögnének.Sehol nincs lehetőség semmilyen sportra,ha meg itthon akarok sportolni,anyu agyon kiabál.És szerintem attól rosszabb nincs mikor nagyseggűnek,sőt még cifrábbakat mondanak rád.Alapjában véve nem vagyok annyira dagadt.168 cm és 55 kg.Tény h van rajtam felesleg rendesen.de nem vagyok valami 70 kilós nagyseggű.Szal máshogy nemtudtam fogyózni.Eleinte próbáltam nem túl hizlaló kajákat,csak h nálunk olyan nincs.Naponta max egy szendót ettem meg.Nem éreztem magam rosszul,örültem h végre le fogok fogyni,csakhogy anyám nem hagyott békén,erőszakkal enni kellett.Nagyon szar,és utálom magam.
13/14 anonim válasza:
Sok mindent tudnék erre írni, de inkább hagyom, egyszer te is ki fogod nőni ezt a 14-17 év közötti csitri szindrómát, felköltözöl Budapesre, és rájössz, hogy itt ugyanúgy hülyének néznek, ha elmész futni, és ha nem eszel McDonaldsban és hogy mekkora buta voltál, hogy ilyen miatt szórakoztál az egészségeddel. Legyen igazam, a te érdekedben
14/14 anonim válasza:
Hiába nem eszik valaki, a sport nélkül, egészséges ételek nélkül úgy is löttyedt marad, amit ti kedves nem evők kövérségnek fogtok látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!