Ez sok vagy kevés szerintetek?
15 éves lány vagyok.3 hete ezek voltak a méreteim:
csípő:94 cm
derék:68 cm
súly:59 kg
most:
csípő:85 cm
derék:58 cm
súly:51 kg
azért kezdtem fogyni mert idegesített, hogy néhányan lekövéreztek...szerintetek ez nagyon sok fogyás rövid idő alatt? anya szerint az..:/
Uh aztán pisloghatsz, ha beindul a jojó effektus. Azaz a tested azt érzékeli nem jutsz elég tápanyaghoz és elkezdi raktározni a zsírt, dupla annyi megy fel, mint amit lefogytál. De a bőrödnek se tesz jót. Sokan esnek ebbe a hibába.
25N
köszi a válaszokat.:)
semmi trükk.egyszerűen nem ettem.xD
Pro anaként nem mész semmire, az igazi anorexiások nincsenek is tudatában először, h az életmódjuk nem normális, és azért tudják tartani a nem evést évekig/életük végéig, mert annyira mélyen utálják magukat, mentálisan betegek.
De amúgy hajrá, mikor jön majd a kérdés, hogy mitől hullannak a fogaim és a hajam, miért csúnya a bőröm, miért fáj a szívem, miért nincs emésztésem és anyád miért akar orvoshoz cipelni és antidepresszánsokkal tömni ok nélkül? Jobban megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!