Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért csak kevés nőnek van...

Miért csak kevés nőnek van homokóra alkata?

Figyelt kérdés
Nekem pont homokóra alakom van, de ahogy elnézem a legtöbb nő simán csak "banán" alakú szóval hogy keskenyebb váll, nem annyira hangsúlyos derék, keskenyebb csípő, kisebb mell, ha meg akkor vagy túl nagy a feneke a válla meg pici "körte" vagy nagy a hasa. Szóval nem dicsekedni akarok, de pl.: nekem azért nehezebb ruhákat találni ami jól kihangsúlyozza a derekam.
2011. júl. 13. 21:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%

Miért nehéz? Felveszel egy szűk ruhát, aztán csá. Amúgy nekem meg jobban tetszik a körte, mint a homokóra, de lehet csak én vagyok vele így. :D

18/F

2011. júl. 13. 21:46
 2/22 anonim ***** válasza:
53%
Nem kevés nőnek van az, naponta látok egy rakás homokóra alakú nőt.
2011. júl. 13. 21:48
 3/22 A kérdező kommentje:
Nekem meg a homokóra, de nekem is körte alakom volt amíg le nem fogytam:) A mellem megmaradt, vállam csípőm ugyanakkora.
2011. júl. 13. 21:49
 4/22 anonim ***** válasza:
83%
Na örülj, nekem is homokóra alakom van... Találtál egyet, magadon kívül:) Amúgy nem kevés, ugyan annyi van, mint körte vagy alma vagy akármilyen másik.
2011. júl. 13. 21:51
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Kedves előző a nők 8%-nak van csak homokóra alakja. Sokan keverik a körtével és a banán alkattal, nyilván te is.
2011. júl. 13. 21:52
 6/22 anonim ***** válasza:
21:48-asnak szólt.
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom eldönteni, hogy nekem az van-e. Arra tippelnék, de széles a vállam, és ez nem tudom, hogy ennél az alaknál jellemző-e?

Amugy meg van egy ilyen besorolás, miszerint 12 alkat van. Na ebből van még ami rám húzható.

De szerintem az a ritka, ha valakinek a csípője kicsit szélesebb, a dereka meg nagyon karcsú! Ilyen szempontból büszke is vagyok magamra :)

8/22 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, lemarad a link [link]
2011. júl. 13. 21:55
 9/22 anonim ***** válasza:
54%

Nekem is homokóra! :D Habár most diétázom,mert kissé elengedtem magam,és a hasamon lett egy kis úszógumi(pedig eddig sosem híztam hasra).

26/N

10/22 anonim ***** válasza:
Kérdező akkor körtegyanús az alakod, a homokóra alakúak egyformán híznak mellre vállra, fenékre, de te inkább fenékre híztál anno.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!