Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért csak kevés nőnek van...

Miért csak kevés nőnek van homokóra alkata?

Figyelt kérdés
Nekem pont homokóra alakom van, de ahogy elnézem a legtöbb nő simán csak "banán" alakú szóval hogy keskenyebb váll, nem annyira hangsúlyos derék, keskenyebb csípő, kisebb mell, ha meg akkor vagy túl nagy a feneke a válla meg pici "körte" vagy nagy a hasa. Szóval nem dicsekedni akarok, de pl.: nekem azért nehezebb ruhákat találni ami jól kihangsúlyozza a derekam.
2011. júl. 13. 21:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem körte alakom van, illetve valami körte és homokóra közt. Mert a vállam és a csípőm egy szélesek, a vállam is inkább széles mint "kerek". Csak a mellem az kicsi, a fenekem pedig kerekebb. Eddig a fenekem az a testrészem, ami a legtöbb pozitív kommentárt gyűjtötte be.
2011. júl. 13. 22:11
 12/22 anonim ***** válasza:
nekem körte alakom van, és csak az ellenségeimnek kívánok ilyen alakot. szerezzenek maguknak megfizethető árú, normál méretű ruhát, amiben nem töltött zokninak néznek ki.....
2011. júl. 13. 22:47
 13/22 anonim ***** válasza:

21:55

Ha csak a fenekén van felesleg és máshol nem, akkor onnan fog először lemenni a felesleg, és akkor már homokóra alakja is lehet, ha régen körte is volt. Itt gyiken is volt olyan aki körtéből lett homokóra, szóval az arányok szerintem változhatnak..

2011. júl. 13. 23:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, dehogy lehet valaki körtéből homokóra, ez butaság:)

Nem az körte, akinek zsíros a segge, hanem akinek széles a csípőcsontja, keskeny a válla, viszonylag kisebb cicijei vannak, és "combos". A homokórának a válla is széles, nagy mellek jellemzik, nem a csípő hangsúlyos, mert arányban áll a felsőtesttel.

Azt vettem észre, hogy az emberek szeretik keverni a dolgokat. Akin már valami minimális derékvonal látható, az bőszen homokórának vallja magát, akkor is, ha amúgy cseppet sem az.

2011. júl. 14. 00:05
 15/22 A kérdező kommentje:
Amikor molettebb voltam akkor is volt mellem meg vállam, csak a csípőm volt szélesebb picivel, meg volt hasam. Most már laposabb a hasam, vállam szélesebb, csípőm is szélesebb, mellem van, derekam vékony. derék: 68cm mellbőség: 95cm, csípő: 103cm 170/65kg
2011. júl. 14. 05:44
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"Akin már valami minimális derékvonal látható, az bőszen homokórának vallja magát, akkor is, ha amúgy cseppet sem az."

Nagyon igaz...

2011. júl. 14. 10:45
 17/22 A kérdező kommentje:

Utolsó, mondjuk nekem elég szépen látszik a derékvonalam, bár igen sajnos akinek esetleg 75 cm a dereka és 95 a csípője és a mellbősége az is bőven homokórának vallja magát..-.-" Szerintem egy 30-35 cm csípő-derék különbségnek lenni kell. Sokan mondják a 90-60-90 cm-t Példaképnek, de akkor is szépen kell látszódnia a deréknek.

[link] ez sem az szerintem mert ez körte alkat mert kisebbek a mellei, a vállát meg nem is mutatja a kép. Bár a dereka szép.

[link] ez se az, nem tudom miért mondják hogy homokóra alkat...

[link] na igen ez az...

2011. júl. 14. 12:18
 18/22 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem Scarletnek igenis homokóra alakja van.

Viszont hogy a cikkben miért említik meg a nyeszlett, kisfiús Ördög Nórát, az a nap rejtélye.

2011. júl. 14. 12:45
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Jaj, dehogy lehet valaki körtéből homokóra, ez butaság:)

Nem az körte, akinek zsíros a segge, hanem akinek széles a csípőcsontja, keskeny a válla, viszonylag kisebb cicijei vannak, és "combos". A homokórának a válla is széles, nagy mellek jellemzik, nem a csípő hangsúlyos, mert arányban áll a felsőtesttel. "

Na igen! Csak sokan nem értenek hozzá, és keverik a szezont a f@szommal xD

(Amúgy én nem tudom, milyen alkat vagyok, régen homokóra voltam, szülés után megváltozott az alakom, de mikor ide kiírtam erről kérdést, képpel, akkor kb mindet írták, hasonló arányban, szóval nem jutottam előbbre:-D)

2011. júl. 20. 19:44
 20/22 A kérdező kommentje:
Gyereked is van és így beszélsz? No comment. Igen sok hülye tényleg azt hiszi hogy ha már látszik egy kis derékvonal akkor homokóra. Lehet hogy a homokórának széles a csípője, de a válla meg a melle is megvan hozzá, általában a hasa kisebb, dereka vékonyabb.
2011. júl. 20. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!