Mennyire hatalmas szerinted? (popsi képek)
Világéletemben gondjaim voltak a fenekemmel.
Nem tudtam, mit gondoljak róla vajon szép-e, formás-e? vagy inkább teljesen az ellenkezője.
Kaptam hideget-meleget. Jól esik mikor megnézik a férfiak,van,hogy meg is dicsérik, de a nők nagy része számára túl nagy,széles,nem feszes. (legalábbis általában ezt mondják)
Ezért nem tudom, hogy kinek higgyek.
Én alapjában véve megvagyok vele elégedve,azonkívül,hogy nem elég feszes,más nem zavar.
Sokszor nekiálltam már popsi tornákat végezni,de egy idő után feladtam,sajnos nincs hozzá elég kitartásom.
A kérdésem az lenne,hogy nagyon szükségem lenne a tornára,nagyon borzasztó (mert ha igen, akkor muszáj erőt vennem magamon és csinálni) a látvány,illetve,hogy mit gondoltok róla?
Csak bátran írjátok meg a véleményeteket csajok,építő kritikák is jöhetnek! Szívesen olvasok mindenféle praktikáról,tanácsról.
És persze a pasik is véleményezhetnek és értékelhetik. :)
Arra viszont mindenkit kérek, hogy nem szeretnék itt olvasni bunkó, trágár dumát. Aki arra készül,jobb ha inkább nem is ír.
Csakis normális és értelmes választ szeretnék!
Előre is köszönöm :)
És a képek:
Ui: És bátran kérdezzetek,amire tudok válaszolok. :)
13:17!
Hoppá,mik derülnek ki :D
Mindjárt gondoltam,hogy nem tornázni :D :D
Hát,"durva" ahogy ti írjátok,de majd mától kezdve már azon leszek,hogy faragjak belőle legalább egy kicsit.
Köszi neked is :)
En no vagyok.
Nincs a fenekeddel alapvetoen gond szerintem.
Persze torna nem art, csak hasznal, az egy dolog, hogy a testednek is jot tesz, de a lelki bekednek is, elegedettebb lennel magaddal.
Viszont, ha mar epito jellegu kritikat is elfogadsz: szerintem az elso, masodik foton nem a bugyi alatti resszel van gond, hanem a felettivel. A derekad es csipod kozott van egy szep meretes uszogumi. Ha az nem lenne, akkor a fenekeddel kb semmi gond nem lenne. Az eleg sokat ront a kepen.
Raadasul ugy tunik, mintha kicsi lenne rad ez a gumi es kettevagja a testedet, kicsit kotozott sonka jellegu lesz. Szoval ezeket a vekonyabb pantosabb bugyikat ne hord es keress a masikbol is olyan meretet, ami nem szorit be ennyire.
A dietat/tornat pedig ne kifejezetten csak a popsidra csinald, sot, inkabb derekra, hasra, csipore kellene, akkor lemegy az a parnacska es minden szep lesz.
Sok sikert!
13:30!
Kötözött sonka jellegű?! :D :)
Nem is mondasz hülyeséget :D (sajnos)
Muszáj már akkor erőt vennem magamon,és tornázni gőzerővel,mert végülis egy fiatal 18-19 éves nő nem hagyhatja el magát.
Köszönöm :)
hát nemtom ti hogy vagytok vele, de én pont azt szeretem ha kicsit nagyobb a popsi, és inkább előny, ha nem elég feszes.
szerintem semmi gond nincs ezzel a lökhárítóval...:D
22f
15:30!
Köszönöm drága :D ;)
16:46!
Az biztos,hogy látni :D
Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!