Mennyire hatalmas szerinted? (popsi képek)
Világéletemben gondjaim voltak a fenekemmel.
Nem tudtam, mit gondoljak róla vajon szép-e, formás-e? vagy inkább teljesen az ellenkezője.
Kaptam hideget-meleget. Jól esik mikor megnézik a férfiak,van,hogy meg is dicsérik, de a nők nagy része számára túl nagy,széles,nem feszes. (legalábbis általában ezt mondják)
Ezért nem tudom, hogy kinek higgyek.
Én alapjában véve megvagyok vele elégedve,azonkívül,hogy nem elég feszes,más nem zavar.
Sokszor nekiálltam már popsi tornákat végezni,de egy idő után feladtam,sajnos nincs hozzá elég kitartásom.
A kérdésem az lenne,hogy nagyon szükségem lenne a tornára,nagyon borzasztó (mert ha igen, akkor muszáj erőt vennem magamon és csinálni) a látvány,illetve,hogy mit gondoltok róla?
Csak bátran írjátok meg a véleményeteket csajok,építő kritikák is jöhetnek! Szívesen olvasok mindenféle praktikáról,tanácsról.
És persze a pasik is véleményezhetnek és értékelhetik. :)
Arra viszont mindenkit kérek, hogy nem szeretnék itt olvasni bunkó, trágár dumát. Aki arra készül,jobb ha inkább nem is ír.
Csakis normális és értelmes választ szeretnék!
Előre is köszönöm :)
És a képek:
Ui: És bátran kérdezzetek,amire tudok válaszolok. :)
szia! nekemis hasonló, adnék pár tippet, praktikát:) :
1. tangát ne! farnciabugyi, még szexi is, és nem "szorul" annyira. hidd el, csipkebugyiban mégjobban néz majd ki, csak próbáld ki! :)
2. a csőfarmerrel is viyázz! szép, ha kifeszül a formás popsidon, de az nem, hogy "bevág" khmm. (a combod hátsó részénél mondom)ja ezt onnan tudom, hogy nekemis ilyen problémáim vannak.:)
3. a farmerszoknya jó választás, jóláll;)
4. jógázz! énis azt csinálom, van benne pár gyakorlat, ami kitűnően formálja és feszesíti a popsid-tapasztaltam:)
5. tarts egyhetes méregtelenítő kúrát, azaz ne nagyon egyél, inkább csak igyál- sok vizet és gyümölcslevet. ha mégis eszel, ügyelj arra, hogy ne sózz! a túlzott sófogyasztás vizesíti a tested, attól lesz (részben) lagymatag és puha.
a fentieket nyugott szívvel ajánlom, nekem bevált, sokat fogytam popsitájékról, mostanában már csak formában kell tartanom. erre tanácsolom a biciklizést, vagy rossz idő esetén a talajgyakorlatokat- lábemelések, guggolások, callanetics, stb...
remélem tudtam segíteni:)
15L Mimy
nem hatalmas az, csak nem elég feszes sztem. sok folyadék, és kocogj.
egyébként cvitamin: vigyázz vele, nagy mennyiségben hashajtó hatású :D bajod nem lesz tőle, de ezt tartsd szem előtt.
szamóca.!
Jó tudni :D
Köszönöm szépen :)
.asdfvb.!
Örülök és köszi :)
15L Mimy!
Imádom a csipkét,sok csipkés bugyim van. Szeretem a francia bugyit is,viszont itt azt akartam,hogy jobban látszódjon ezért vettem tangát.
Tudtál :)
Nagyon szépen köszönöm a praktikáidat :) igyekszem megfogadni,remélem nekem is segít valamit ;)
Hoppá,most veszem észre,hogy egy képet 2x tettem fel.
ÁÁÁÁ... helyette pedig egy rövidnadrágosat akartam,ami már nincs meg gépemben.
Mindegy,bocsi érte.
Szia!
Nekem ugyan ilyen a fenekem és nincs vele semmi bajom. Néha elgondolkozom rajta, hogy feszesítenem kellene, de a pasimon kívül senki se látja, ő meg így szereti :) jah, és nekem sincs kitartásom hozzá :P
Ha pesti vagy írj és tornázhatunk együtt a feszes popsiért, hátha úgy kitartóbbak leszünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!