Mennyire hatalmas szerinted? (popsi képek)
Világéletemben gondjaim voltak a fenekemmel.
Nem tudtam, mit gondoljak róla vajon szép-e, formás-e? vagy inkább teljesen az ellenkezője.
Kaptam hideget-meleget. Jól esik mikor megnézik a férfiak,van,hogy meg is dicsérik, de a nők nagy része számára túl nagy,széles,nem feszes. (legalábbis általában ezt mondják)
Ezért nem tudom, hogy kinek higgyek.
Én alapjában véve megvagyok vele elégedve,azonkívül,hogy nem elég feszes,más nem zavar.
Sokszor nekiálltam már popsi tornákat végezni,de egy idő után feladtam,sajnos nincs hozzá elég kitartásom.
A kérdésem az lenne,hogy nagyon szükségem lenne a tornára,nagyon borzasztó (mert ha igen, akkor muszáj erőt vennem magamon és csinálni) a látvány,illetve,hogy mit gondoltok róla?
Csak bátran írjátok meg a véleményeteket csajok,építő kritikák is jöhetnek! Szívesen olvasok mindenféle praktikáról,tanácsról.
És persze a pasik is véleményezhetnek és értékelhetik. :)
Arra viszont mindenkit kérek, hogy nem szeretnék itt olvasni bunkó, trágár dumát. Aki arra készül,jobb ha inkább nem is ír.
Csakis normális és értelmes választ szeretnék!
Előre is köszönöm :)
És a képek:
Ui: És bátran kérdezzetek,amire tudok válaszolok. :)
nekem nagyon tetszik :P
egyébként a narancsbőrre a legolcsóbb, 90 ft-os megoldás a szénsavmentes ásványvíz, és a mozgás. ha fáj a térded, ajánlom ezt a kék gumis térdszorítót
11:21!
Sajnos nem vagyok pesti,pedig benne lennék a közös tornában.
:)
Néha ahogy tornázgatok egyedül persze,nem a legjobb,unalmas. Társaságban sokkal jobb.
11:36!
Örülök,hogy tetszik :)
Tudom,hallottam róla,iszom is eleget.
Mozogni pedig igyekszem még többet. :)
Köszönöm szépen :)
11:55!
Értem,hát ízlések és pofonok...
Nem sértődtem meg,nyugi :)
Tudtam,hogy lesz akinek talán tetszeni fog,és lesz akinek nem.
Mindenkinek más az ízlése,én nekem ez nem esett rosszul :)
szia! :)
szerintem nagyon nagyon jó alakod van és a feneked is nagyon szép kerek és feszes! fogadok nem tudsz úgy végigmenni a strandon hogy ne minden pasi téged nézne :D bocsi az offért, de én azt szeretném kérdezi hogy szerinted egy lapos semmilyen fenékből lehet ilyet csinálni mint a tiéd? /: én mindig is ilyet szerettem volna... 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!