Mitől nőhet meg a mellem?
NINCS.
mindennap jönnek ehhez hasonló kérdések, és mindre ugyanaz a válasz. ha 20 év alatti vagy még simán nőhet. meg persze hízástól is. de semmilyen házi praktika nincs. (sajnos... nekem is kicsik a melleim, de ez van)
fogadd el magad így, emeld ki ami szép rajtad, és így sokkal több lesz az önbizalmad.
Nekem nagy a mellem, formás mint az újságokban lévő lányoknak na és mit érek vele?
Akkora súlya van hogy tönkrevágja a vékony hátamat, nem aludhatok a hasamon, még egy garbóba is látszik, állandóan azon aggódom, hogy mikor fog megereszkedni, mikor fog lógni, hogy ne nőjjön tovább, nem tudok futni, alig kapok rá melltartót és aránytalanná is teszi a testem mivel keskeny a csipőm, ha hizok odahizok, ha fogyok onnan fogyok elsőként, ja és hirtelen nőt meg ezért csikos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!