Lehetséges, hogy a tükörben szebbnek látom magam, mint a saját magam által készített fotókon?
Van aki fényképen egyszerűen csúnya, vagy csak nem olyan szép mint élőben / tükörben. És van aki fényképeken gyönyörű, élőben meg...
Próbálj állítani a gépen, hátha az segít. Ha nem, akkor pedig retusálj, ha a végeredmény olyan, amilyennek a tükörben látod magad, akkor még "csalásnak" sem számít.
Nem vagy fotogén. Én sem vagyok az. Fényképeken egyszerűen borzalmasan nézek ki. De ez nem jelent semmit.
O)))
Igen,lehetseges...A feny miatt is lehet,vagy azert mert nem eleg jo a fenykepezogep...De mas okai is lehetnek...
Sajnos en is igy vagyok vele,de szerintem fontosabb az h eloben h nezel ki,mint egy pozolos-beallos kepen...:P
No ez azért van mert a fotó egy pillanatot fagyaszt meg! Amit minnél tovább nézel annál több hibát fedezel fel...a tükör viszont mozgó kép és az ember általában ha látja magát, akkor neki tetsző arcot vág...pózba áll be...a fotózáskor nem látod maagad!
Ez olyan mint a baletttáncos aki tükör elött táncol...eleinte látnia kell magát hogy szépen tudjon mozogni!
Én is szebbnek látom magam a tükörben :) Néha olyan szépnek látom magam, hogy el se hiszem :D Máskor meg... fotókon pl. sírni tudnék, és el se hiszem, hogy így nézek ki.
Azt a képet fogadd el, amin szebbnek látod magad szóval úgy gondolj magadra ahogy a tükörben látod. Ez nem átverés, az is te vagy, szóval nem lesz hamis-énképed vagy hasonló :) És ha jobban érzed magad nagyobb az önbizalmad az csak jó.
Különben a fénykép sokszor nagyon furcsa, mert lehet rosszul elkapott pillanat és a gép átalakítja a képet meg stb, gondolj bele mennyi minden történik vele, mire te azt megnézed... biztos megváltozik valamennyire, tökéletesen nem tudja visszaadni semmi sem a valóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!