Milyen "balesetek" történhetnek, amiben tönkre mehet az órákon át készített sminkünk, vagy hajunk?
leöntenek vízzel, sírsz, izzadsz, elszakad valamelyik ruhád/cipőd,
amúgy meg ezek mindig váratlanul jönnek szóval sajnos nem lehet előre felkészülni
a haj gyilkosa a metro mozgólépcső:D
a sminkbe meg én spec mindig beletüsszögök, épp mikor még nem száradt meg a tus.
1.a sminkről és a hajról volt szó. :) és igenis ki lehet küszöbölni. télen váltócipőt visz magával az ember, amit a tornazsákjába rak, nyáron váltó flipflopot.. izzadás, sírás, vízöntés után sminkigazítás a magunkkal vitt sminkkel, hajigazítás fésűvel, hajgumival kontybakötni, a frufrut meg felcsatolni. :) szóval ki lehet küszöbölni mindent csak hely és időígényes. :) köszönöm a válaszod!
2. a mozgólépcsőset nem értem... >< kifejtenéd? :D
Lány vagyok, csak azért mondtam mert, hogy gyakorlatilag mindenre van megoldásod, nem is értem, miért kérdezel. :D
Amúgy nem tudom hanyadikos vagy, de nálunk az is menő volt, hogy rágót ragasztottak egy két lány hajába... Vagy csak simán fogtak egy ollót és levágtak pár tincset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!