Tetoválók! Mit tesztek akkor, ha a hitelbe készített tetoválásért, a kedves kliens nem nagyon akar fizetni?
Ha nincs az 'irodád' bejelentve a lakásodba, akkor törvényes úton nem nagyon tudsz semmit tenni. Gondolom, te se akarsz bajba kerülni ezért..
Jó szívű vagy, most megszívtad [már bocsi]. Jó kis tanulópénz lesz ez neked. Sztem le kell nyelned, mert ha 2 hete b@szik fizetni, akkor ezután se fog.
Legközelebb 40× meggondolod, hogy hitelezed-e a varrást vagy nem ...
Sajnálom :/
Beperelheted,de csak akkor ha te otthon legálisan dolgozol.Ugyanis ha feketén tetoválsz,te jobban rá fogsz faragni ha kiderül,mint amennyivel tartoznak neked.
Két dolgot tehetsz igazán.
1.Járj a nyakára,és ha kell nyilvánosan "aláz" meg (hogy mások is hallják) hogy nem képes megfizetni a tetoválást,de viselni viseli..
2.Tudomásul veszed,hogy van egy ember aki becsapott,és nem hajlandó fizetni.Ezt elkönyveled tanulópénznek,és megfogadod,hogy ettől a naptól kezdve még rokonnak sem dolgozol ingyen.
Csinálj egy táblát,és rakd ki mindent vendég elé
"HITEL NINCS!"
Én nem tudom de ahol lakom mindenhova előre kell adni a pénzt, és csak úgy vállalnak embereket időpont mellé.
Te is ígycsináld kifizet mit tudom én 40e ft-ot és te időpontra előjegyzed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!