Mitől érezhetném magam szebbnek?
Nem azt mondom, hogy csúnya vagyok, mások is mondták már, hogy szép vagyok, de ez általában a szalagavatón, vagy a ballagáson volt, amikor volt rajtam smink. Az arcomon sok a miteszer és nem tudok mit kezdeni vele... a hajamat 3 naponta mosom, de lassan 2 naponta kéne... :S a testemmel csak egy gond van, egy kis felesleg van rajtam. Nem sok, de épp elég, hogy utáljam magam. Futni nincs időm, meg ahol lakom, nincs lehetőség. Pedig nagyon szeretné futni.
Hogyan szerethetném meg magam? :S Nincs önbizalmam se...
Nem diétázni kell, hanem egészséges életmódra váltani. Az a fejlődő szervezetnek is egészséges, sőt csak jobb, hogy nem túlsúllyal fejezed be a fejlődést.
Ha túlsúlyod van, ynilván többet eszel mint kéne, vagy nem megfelelő kajákat. És esetleg nem mozogsz eleget.
Egsézséges kajákat enni, nassolást elhagyni és sportolni kezdeni fejlődő szervezettel is lehet.
A bőrödre Lubexyl Szuszpenzió (patikában lehet kapni, meg kell vele mosdani). A hajadra Bánfi.
Ha ügyesen csinálod nem árt meg a diéta, csak túlzásba ne ess! Pl ha nem eszel egy ideig édességet (jó reggelt keksz meg zabfalat meg hasonlók is annak számítanak:) és nem iszol cukros üdítőt (a gyümölcslé, ice tea is az) akkor le tudsz adni pár kilót.
Amúgy nem ezektől függ az hogy szereted-e magad vagy nem, de a közérzeted az jobb lesz ha rendben tartod a tested is. :)
Ne utáld magad! Nem éri meg! :)
Holnapra már beszerveztem egy kis futást, aztán meglátjuk, bírom e a fél órát :D ha nem, akkor lassítok a tempón... a mai csoki/cukros gyümölcslé dagom már meg volt, úgyhogy holnaptól esküszöm, hogy kidobom az öszes cukros izét a konyhából xD.
Am 18 vagyok, és szeretnék teljesen felfrissülve és újonnan megérkezni majd az egyetemre :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!