Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől érezhetném magam szebbnek?

Mitől érezhetném magam szebbnek?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy csúnya vagyok, mások is mondták már, hogy szép vagyok, de ez általában a szalagavatón, vagy a ballagáson volt, amikor volt rajtam smink. Az arcomon sok a miteszer és nem tudok mit kezdeni vele... a hajamat 3 naponta mosom, de lassan 2 naponta kéne... :S a testemmel csak egy gond van, egy kis felesleg van rajtam. Nem sok, de épp elég, hogy utáljam magam. Futni nincs időm, meg ahol lakom, nincs lehetőség. Pedig nagyon szeretné futni.

Hogyan szerethetném meg magam? :S Nincs önbizalmam se...

2011. máj. 19. 14:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
keress vmi csökkentett szénhidrátos diétát. tölts le tornadvdket. szerintem érdemes volna kozmetikushoz is járnod és gyógysampont írattatni.
2011. máj. 19. 14:31
 2/13 A kérdező kommentje:
kozmetikushoz járok, diétázni meg nem szeretnék, nem egészséges. még fejlődő szervezet vagyok... de ezekkel még nem tudnám megszeretni magam... :S :/
2011. máj. 19. 14:35
 3/13 anonim ***** válasza:
Ezt nem hiszem el!!!4 Ugyanezek a gondjaim :S
2011. máj. 19. 14:39
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem diétázni kell, hanem egészséges életmódra váltani. Az a fejlődő szervezetnek is egészséges, sőt csak jobb, hogy nem túlsúllyal fejezed be a fejlődést.

Ha túlsúlyod van, ynilván többet eszel mint kéne, vagy nem megfelelő kajákat. És esetleg nem mozogsz eleget.

Egsézséges kajákat enni, nassolást elhagyni és sportolni kezdeni fejlődő szervezettel is lehet.

A bőrödre Lubexyl Szuszpenzió (patikában lehet kapni, meg kell vele mosdani). A hajadra Bánfi.

2011. máj. 19. 14:47
 5/13 anonim ***** válasza:
vegyél magadnak szép cuccokat , az is feldobja az embert, olyanokat amik jól állnak, akkor szépnek látod magad egy szép ruhában:), csináld meg a hajad különlegesen, az is feltudja dobni az embert,miteszereidet takard el egy kis korrektorral, hajadra pedig megoldás, próbáld ki, hogy egy héten egyszer mosod meg 2 héten keresztül összesen csak kétszer tehát, eléggé csúnya lesz , zsíros, de aztán mjad meglátod milyen szépen helyre jön , elég lesz 4-5 naponta mosnod:)
2011. máj. 19. 14:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Nálam is pontoson minden ugyan így van, mint nálad :D
2011. máj. 19. 14:59
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha ügyesen csinálod nem árt meg a diéta, csak túlzásba ne ess! Pl ha nem eszel egy ideig édességet (jó reggelt keksz meg zabfalat meg hasonlók is annak számítanak:) és nem iszol cukros üdítőt (a gyümölcslé, ice tea is az) akkor le tudsz adni pár kilót.

Amúgy nem ezektől függ az hogy szereted-e magad vagy nem, de a közérzeted az jobb lesz ha rendben tartod a tested is. :)

Ne utáld magad! Nem éri meg! :)

2011. máj. 19. 15:04
 8/13 A kérdező kommentje:
nem utálom magam, csak nem látom magamban a szépet. Nem érzem magam különlegesnek, szépnek. A haj, kozmetikai és étkezési tanácsokat meg megfogadom :)
2011. máj. 19. 15:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Nálam is ez van. Én most kezdtem el tenni ellene és komolyan kezdem jobban érezni magam. Szóval akkor kezdem az elején : én szeretem magam, csak a külsőmet nem szeretem. A gondjaim : mitesszerek, súlyfelesleg ( nekem is pici van csak, popsin és combon, de pont elég ahhoz h takargassam), karikás szem, narancsbőr, stria és ezenkívül nagyon rossz a tartásom, és nem vagyok megelégedve a fogaimmal se. Szal..képzelheted. Most járok futni, úszni és eléggé feltúrbóztam a hétköznapjaimat, hogy folyamatosan mozgásba legyek. Én is az utcák között futkározok, itt sincs pálya. A mitesszereket próbálom kezelni én is és kozmetikushoz is elkezdtem járni. A többin is próbálok javítani, hogy jól érezhessem magam a bőrömben. És hidd el, egy előnyös szép ruha tényleg sokat segíthet. Sok sikert hozzá és kitartás ! Amúgy hány éves vagy ?
2011. máj. 19. 15:15
 10/13 A kérdező kommentje:

Holnapra már beszerveztem egy kis futást, aztán meglátjuk, bírom e a fél órát :D ha nem, akkor lassítok a tempón... a mai csoki/cukros gyümölcslé dagom már meg volt, úgyhogy holnaptól esküszöm, hogy kidobom az öszes cukros izét a konyhából xD.

Am 18 vagyok, és szeretnék teljesen felfrissülve és újonnan megérkezni majd az egyetemre :) :D

2011. máj. 19. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!