Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan érezhetném magam vonzónak?

Hogyan érezhetném magam vonzónak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok gyönyörű, de átlagos kinézetűnek azért mondanám magam, csinosan, divatosan öltözködöm, de abszolút nem érzem magam vonzónak, és a pasik tekintete se ragad meg rajtam. Min múlik, hogy valaki vonzó? Hogy válhatnék olyanná? 19/L
2011. febr. 28. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok ezzel.

Szerintem ez leginkább a fejedben dől el, ha vonzónak érzed magad az megllátszik másokon. Csak nem tudom hogy lehetne ezt elérni.

2011. febr. 28. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet pont azzal van a gond, hogy ugyanúgy nézel ki, mint a többi csinos és egyben divatos lány. Próbáld feldobni az öltözéked egy-két egyedi darabbal. Merj variálni.:)

Húzd ki magad, légy magabiztos, ne járj görnyedt háttal.

Próbálj meg ragyogni. ismételgesd magadban, hogy szép, vonzó, pozitív lány vagy. Ha ezeket elhiszed magadról, látszani fog a kisugárzásodon is, ami a legtöbbet nyomja a latban.:)

2011. febr. 28. 14:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Hiába erőlteted magad olyan ruhába, olyan külsőbe, amiben te nem érzed jól magad. :D Én pl nem érzem jól magam ezekben a tipikus mostanában menő 'nőcis' kivágott ruhában... Farmert és pólót hordok és kapucnis pulcsit...és teljesen jól érzem magam olyankor. :DD

18L

2011. márc. 1. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!