Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pasik mondjatok olyan nőket,...

Pasik mondjatok olyan nőket, csajokat, akiket szebbnek, szexisebbnek találtok Christina Aguileránál, van ilyen?

Figyelt kérdés

csajok is írhattok, írjátok a comment végére a nemeteket és korotokat, linkelhettek is képet más lányokról, példaképekről, ideálokról

ja és olyat is írjatok akinek jobb hangja van

vagy írjátok oda mi tetszik rajta jobban mint X tinán (alak, szem, arc, ajak)

2011. márc. 7. 10:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%

Simone Simons: [link]

1.: nincsen szétműtve, természetesen gyönyörű.

2.: nekem a hangja is jobban tetszik, képzettebb is. Nem ordít, mint Christina. Mellesleg mezzoszoprán énekesnő.

http://www.youtube.com/watch?v=XkDJ0ZBWsGI

0:55-nél kezdődik az ének.

2011. márc. 7. 10:50
 2/20 anonim ***** válasza:
61%
jahm. 20/L
2011. márc. 7. 10:50
 3/20 anonim ***** válasza:
78%
U.I: maga a zene is sokkal igényesebb, mint amit xtina képvisel.
2011. márc. 7. 10:51
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
ne haragudj de rengeteg ilyen van:D
2011. márc. 7. 11:06
 5/20 A kérdező kommentje:
örülök :)
2011. márc. 7. 11:09
 6/20 anonim ***** válasza:
85%

Hát elég sok nő szexibb mint Christaina A.... Meg van csinálva, de a szárallűrök nélkül ő lenne a 10. egyforma csaj a diszkóban.

Christiana Hendrics pl. sokkal nőiesebb. Egyszerűen kisugárzása van, dől belőle az ízléses erotika.

[link]

[link]

2011. márc. 7. 11:28
 7/20 anonim ***** válasza:
63%
hát én nem nagyon láttam szebb nőt nála, a hangja pedig mindent visz.:). 19L
2011. márc. 7. 12:37
 8/20 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nem tetszik Christina. Szóval szinte bárki... 24/L
2011. márc. 7. 14:59
 9/20 anonim ***** válasza:
45%

Azt a Simone akárkit hogy lehet Christina-hoz hasonlítani? Nem azért, mert ő aztán egy senki, hanem Christina teljesen más zene stílust képvisel, szóval nem mondhatod rá, hogy igénytelenebb. Mert szerintem meg eszméletlenül bután néz ki, ahogy Simoen száját tekergeti, miközben énekel :,D

És hogy Christina ordítana? Egyáltalán nem ordít. Gyönyörű hangja van, énekhang (!), amit maximum kiereszt.

Volt egy mellnagyobbító műtéte, és aztán? Manapság ez már egyáltalán nem csoda, és senki nem lesz tőle mű. Gondolom Simone is festi a haját, ennyiből ő is mű lenne?

És szerintem van szebb nő, mint Christina. Például Jessica Stam, szerintem ő maga a szépség. ( BTW, ami nem egyenlő azzal, hogy Miss Aguilera csúnya lenne, ugyebár.)

[link]

[link]

Hangilag pedig necces... a maga nemében akárki akármit mond, maradandót alkotott (:

2011. márc. 7. 15:11
 10/20 anonim ***** válasza:
Ja, és lány voltam, és 16.
2011. márc. 7. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!