Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pasik mondjatok olyan nőket,...

Pasik mondjatok olyan nőket, csajokat, akiket szebbnek, szexisebbnek találtok Christina Aguileránál, van ilyen?

Figyelt kérdés

csajok is írhattok, írjátok a comment végére a nemeteket és korotokat, linkelhettek is képet más lányokról, példaképekről, ideálokról

ja és olyat is írjatok akinek jobb hangja van

vagy írjátok oda mi tetszik rajta jobban mint X tinán (alak, szem, arc, ajak)

2011. márc. 7. 10:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
44%

A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:11

Nos, a kérdező arra volt kíváncsi, hogy van-e olyan nő, aki jobban tetszik nekünk, mint Christina, vagy szebb a hangja az övénél. Ne hasonlítsd már össze a hajfestést a szilikonnal. ég és föld a kettő. Nem mellesleg Aquilera nem egy, hanem legalább három műtéten esett át. És igenis igényesebb a Simone által képviselt műfaj, mivel ott VALÓDI ZENE szól, nem valami kikevert tákolmány. Mindenesetre látszik, hogy mit sem értesz a muzsikához.

Ha valamihez nem vagy képes érdemben hozzászólni, akkor ne erőltesd a témát.

Gondolom az ő szájtartása sem fog tetszeni.:)

http://www.youtube.com/watch?v=ZNGe7iK1O-4

2011. márc. 7. 15:26
 12/20 anonim ***** válasza:
45%

15:11 vagyok.

Igen. És az a te véleményed volt, ez meg az enyém. Volt egy kérdés, amire mindketten válaszoltunk.

Ne tekintsd a véleményedet mindenek felett állónak. Számodra az a 'valódi zene', számomra meg akár ez. Emberek vagyunk, mást szeretünk, és attól még nem mondhatod másra azt, hogy igénytelenebb. Vagy ha azt mondod, akkor legalább tűrd el azt is, hogy a te véleményedre kontráznak rá, és a te zenédre mondják, hogy igénytelen.

És hogy nem értenék a muzsikához? Miből is tudtad ezt megállapítani? Abból, hogy olyan zene tetszik nekem, ami neked nem? Bölcs vagy, mit ne mondjak.

Nyolc éve fuvolázom, amióta az eszemet tudom, zeneiskolába járok.

De a te zenei képzettségeddel, hozzáértéseddel gondolom ez sem vetekedhet.

2011. márc. 7. 16:04
 13/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:04

Nos, azt hiszem te kezdtél olyan dolgokat írni, aminek semmi köze a kérdéshez. Hogy jön például az ide, hogy éneklés közben ki, hogyan tekergeti a száját? Egyébként akár elfogadod, akár nem, igénytelenebb Christina zenéje. Ez nem azt takarja, hogy rossznak tartom amit csinál, hanem összehasonlítottam mással. Az a baj, hogy nem tudsz objektív lenni. Ha valóban annyi ideje tanulsz zenét, mint ahogyan azt te állítod, akkor be kéne látnod, hogy ez így van. Tudnod kéne, hogy menyi munka van benne. Nem zavar, ha valaki őt hallgatja, nem ítélem el. Téged sem szóltalak le emiatt. Abban a műfajban, amit ő képvisel kiemelkedően teljesít, de összevetve azokkal, akik megkomponált, összetett zenét játszanak sehol sincs.

2011. márc. 7. 17:53
 14/20 •ß• ***** válasza:
34%

ma 15:11

Ott a pont.

Az a Simone akárki meg bújjon el,mert egy senki,hol van ő Christina Aguilerahoz képest?

Ha annyival "igényesebb" meg "jobb" a zenéje,akkor miért nem lett világsztár?Soha nem is hallottam róla,csak most néztem meg.

2011. márc. 7. 18:51
 15/20 anonim ***** válasza:

Sosem szerettem a hangját.

(P!nk, Céline Dion, Melanie C hangja számomra klasszisokkal jobb.)

Külső:

Szintén nem nagy szám (nem csúnya, de semmi extra nincs benne.)

Egyik hozzászóló linkelte Christina Hendricks képét. Na, Őt én is kifejezetten nőies, szexis, különleges nőnek tartom, valamint Kim Kardashian még, aki szerintem külsőleg tökéletes.

Bocs mindenkitől, én így gondolom.

2011. márc. 7. 18:57
 16/20 anonim ***** válasza:
22%

Az előző vagyok.

Szerintem nem is teljesen normális.

[link]

Az első képre gondolok. Kisbaba mellett 2 kutya? Kiszámíthatatlanok, bármi történhet...:-S

Hogy írjak róla pozitívumot: A By Night parfümje az odab*sz, abból vettem is, mikor decemberben a DM-ben akció volt xD

2011. márc. 7. 19:01
 17/20 anonim ***** válasza:
53%

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:51

Pedig igen ismert énekesnő Simone. Sok mindent elárul rólad, és a hozzád hasonlókról, hogy az alapján ítéltek meg valakit, vagy valamit, hogy mennyire népszerű. Ne keverd a hírnevet a tehetséggel. Azért, mert mindenki twilight-ot olvas, még nem lesz igényes mű. Mindenesetre örülök, hogy nem tucatemberként élem életem.

2011. márc. 7. 19:12
 18/20 A kérdező kommentje:

attól h valaki egy bizonyos máfajt hallgat és csak azt ismeri, attól még lehet a számára ismeretlen énekes nagyon is ismert, attól hogy valaki idősebb, vagyk orán kezde és előbb befutott, még nem biztos, hogy sikeresebb, tehetségesebb, sőt lehet ú majmolja azt aki friss husi.

És tényleg a tehetség meg a zenei stílus, ízlés megint más dolog.

Gagának is van olyan jó hangja, vagy a tatu Yuliájának, pedig ők fiatalabbak

sőt a guano apes énekesnőjéről nem is beszélve, aki tisztán, erősen énekel, és nem ordibál, mert igenis tud énekelni, de ő egy rockosabb stílus

ami meg az arcot illeti, Amy Lee mindent visz, sztem Avril Lavigne is van olyan szép, vagy Christina Ricci

2011. márc. 8. 03:52
 19/20 •ß• ***** válasza:

Az a lényeg hogy te igényes és egyedi vagy ;)

Szánlak téged :)

2011. márc. 8. 11:52
 20/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:52

Tégy úgy.;)

Legalább valami eltereli a figyelmet a sekélyes, buta, primitív mivoltodról.

2011. márc. 8. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!