Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől érezhetném magam szebbnek?

Mitől érezhetném magam szebbnek?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy csúnya vagyok, mások is mondták már, hogy szép vagyok, de ez általában a szalagavatón, vagy a ballagáson volt, amikor volt rajtam smink. Az arcomon sok a miteszer és nem tudok mit kezdeni vele... a hajamat 3 naponta mosom, de lassan 2 naponta kéne... :S a testemmel csak egy gond van, egy kis felesleg van rajtam. Nem sok, de épp elég, hogy utáljam magam. Futni nincs időm, meg ahol lakom, nincs lehetőség. Pedig nagyon szeretné futni.

Hogyan szerethetném meg magam? :S Nincs önbizalmam se...

2011. máj. 19. 14:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sok sikert hozzá! ;)
2011. máj. 19. 16:30
 12/13 anonim ***** válasza:
hát, 18 évesen már nem nagyon fejlődik a szervezet... nyugodtan változtathatsz a táplálkozáson...
2011. máj. 19. 18:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Pasizz be.
2011. máj. 19. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!