Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg a csupasz/nőies...

Tényleg a csupasz/nőies férfiak tetszenének manapság a nőknek?

Figyelt kérdés

A párom nem hajlandó rövidnadrágot felvenni, mindegy milyen meleg van, mondván, hogy milyen gusztustalan, hogy szőrös a lába. És a hason köldökig húzódó tigricsíkot is kiszedte pl, pedig szerintem az egy szép hason eszméletlen jól néz ki...

Na szóval a kérdésem az lenne, lányok, hogy akkor most én maradtam le valahol, vagy manapság tényleg az az esztétikus, ha a férfinak olyan bőre mint a "baba segge"?? Mert szerintem a teljesen szőrtelen férfiak kifejezetten gusztustalanok és a legeslegkevésbé sem férfiasak. Elég elkeserítő, hogy manapság lánynak lenni divat lett a pasik körében(tapadós rucik, rózsaszín holmik, szőrtelenítés, szolizás, smink stb).

Én ezeket nem nevezem férfinak, és nem is járnék soha ilyennel. Ti hogy vagytok ezzel?

Elsősorban lányok/nők válaszát várom

20/L

2009. ápr. 11. 17:20
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
84%
En szemely szerint nem szeretem ha a szor szamba marad es utanna mondom hogy pedig nem is tartok nyulat!En20/L amiota csak lehet borotvalkozom es elvarom azt a paromtol is,foleg intim helyen,vagy honalja alatt,mashol eddig minden ok.Az hogy mas ferfi mit csinal nem igazan erdekel,csak azt borotvalja le ami szemretuno!De ha egy olyan ferfiba szeretnek bele aki nem latszik ki a sok szorbol(fujj)akkor en elfogadnam!hala a jo istennek olyanba szerettem bele aki mar termesztesen sem szoros annyira.En tutira imadnam az olyan ferfiakat akik rozsaszinu tapados cuccokba jarnak csak meg nem talalkoztam olyannal!a smink kizart:)) szolizas szortelenites rendben,most miert ne csinaljak azt mind a nok?mi is csinalunk olyasmit ami a ferfiak dolga lenne!es mi lenne a velemenyed a szoros bogagyaba rovidhaju stb.lanyrol...mindenki ugy kell elfogadni amilyen!
2009. ápr. 15. 06:18
 32/40 anonim ***** válasza:
78%
Na jo,a szoros lanyra nem ugy ertettem hogy meg az arca is szoros,de vannak akik nem borotvaljak a labukat meg az intim testreszuket:)talan nincs idejuk ilyesmivel foglalkozni vagy talan nem tartjak termeszetesnek!Izlesek es pofonok!Es egy utolso mondat:a ferfiassag nem a szortelenitesen vagy az oltozkodesen mulik:)(ferfiassag,Noiesseg)=szexualitas,tehetetlen ferfiassag=impotencia:)
2009. ápr. 15. 06:34
 33/40 anonim ***** válasza:
86%
Hali! Én egy fiu vagyok ,enm vagyok gorilla:D de én például cikinek tartom ha lemegyek strandra és 2 centis ször ékeskedik a mellkasomon. Anyám hülyének néz érte, sőt azt mondja az a sexi de én ha nem borotválom, akkor jobban izzadok is. Viszont a mostani csajomnak mind1, de nemkem nem:D Szalonképesebbnek érzem magam tőle... ha már nem vagyok 200 centi és nem ugy nézek ki mint Beckham:DDDD
2009. ápr. 15. 08:37
 34/40 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem, férfiaknál nem gáz, feltéve ha nem olyan szőrös mint egy gorilla. De nőknél erősen ajánlott szerintem. Eléggé érdekes tud lenni, ha látsz egy vonzó nőt felemeli a karját, és erre ott ugat a hónalj puli. Szerintem legalábbis eléggé visszatetsző.
2009. ápr. 15. 10:43
 35/40 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem undorító hogy ha egy férfi úszik a szőrben.Ti szeretitek szedegetni a szátokból a szálakat?

Nem attól lesz férfias egy férfi hogy szőrös.Akinek igen,azt tudom sajnálni.

2009. ápr. 15. 22:55
 36/40 anonim ***** válasza:
60%
Előzőhöz. Szerintem a szőrös nő kb. annyira vonzó szexuálisan, mint egy testszagú férfi a nők számára. Volt már, hogy egy 40 év körüli nővel beszélgettem kórházi gyakorlaton, egész vonzó nő volt, amikor feltette a lábát a székre, hát a döbbenet leírhatatlan volt, kivillant a szőrös lába a nadrág alól. 21F
2009. ápr. 15. 23:02
 37/40 anonim válasza:
74%

az iszonyú undorító ha egy nő nem borotválja a hónalját, ez nagyfokú igénytelenség,

Egy férfinál mindenesetre érdekes ha borotválja a lábát, karját, de szerintem nem baj ha karbantartom a szőreimet, ez azt jelenti hogy nincs dzsungel, de nem vagyok csupasz csiga sem, meg kell találni a középutat.

Lányok! a legtöbbünknek iszonyú lohasztó ha szőrösek vagytok, láb, ha erős a szőr akkor kar, hónalj is iszonyú visszataszító, és azért a punci is legyen karbantartva, nem jó a szőrszálakat köpködni...a szőrös hátról ne is beszéljünk, ismertem olyan lányt aki amúgy marha jól nézett ki de szőrös volt a háta és a karja is, odalenn nem tudom hogy az volt e, mert a hátszőrét látván hamar meggondoltam magam elég gyorsan.

21 ffi

2009. ápr. 17. 19:26
 38/40 anonim ***** válasza:
82%
a majomemberek tényleg visszataszítóak, de az a tapasztalatom, hogy valamiért minél inkább ad a sportos megjelenésre egy pasi, és ez minél inkább meg is látszik rajta, annál inkább igyekszik megszabadulni a szőrszálaktól. engem nem taszít a csupasz pasi, de nem is a csupaszsága maga tetszik, inkább a formáik :) a szőr sem zavar, persze egy bizonyos mértékig... azért jeti ne legyen... :)
2009. ápr. 17. 22:01
 39/40 anonim ***** válasza:
én borotválom a honaljam, mellkasom, meg lent :D arcomon néha van egy kis borosta, többit hagyom ahogy van . 18/F
2009. szept. 2. 08:06
 40/40 anonim válasza:

Nekem se a teljesen csupasz pasik, se a nagyon szőrösek (gorillák) nem jönnek be. Én azt mondom, hogy egy férfi legyen szőrös. Az nem zavar, ha az arcukat borotválják(sőt!), és az se, ha a hónaljukat.

Mondjuk ha túlságosan hosszú, sűrű, sötét a szőrzetük, és ők ettől rosszul érzik magukat, akkor szőrtelenítsenek, de más esetben nem látom szükségét.

Volt egy pasim, aki, amikor megismertem, még nem borotválta a mellkasát, és nekem tetszett így. A hónalját se borotválta rendszeresen, inkább csak nyáron. Aztán volt egy kis szünet köztünk, és amikor újra összejöttünk már a hónalját, a mellkasát, és a fanszőrzetét is rendszeresen borotválta, és az arca sem volt borostás egyszer sem. Bevallom, nem tudtam százszázalékosan megérteni, de elfogadtam. Amikor felfedeztem ezt a változást az első pillanatban meglepődtem, aztán néhány percig kissé csalódott voltam, azóta pedig egyszerűen csak nem értem. Miért? Ha évekig nem zavarta, akkor fél év alatt miért változott meg hirtelen? Azóta is biztos vagyok benne, hogy egy olyan nő keze van a dologban, akinek nem tetszett, hogy szőrös. És a haját is megnövesztette! Fúj!

Na jó, egy kicsit eltértem a tárgytól, de hát...

A rózsaszín cuccokkal és a szolizással engem is ki tudnak akasztani, de a tapadós cuccok és egy kevés smink rendben van, főleg ha jól is áll nekik.

2011. ápr. 27. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!