Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg a csupasz/nőies...

Tényleg a csupasz/nőies férfiak tetszenének manapság a nőknek?

Figyelt kérdés

A párom nem hajlandó rövidnadrágot felvenni, mindegy milyen meleg van, mondván, hogy milyen gusztustalan, hogy szőrös a lába. És a hason köldökig húzódó tigricsíkot is kiszedte pl, pedig szerintem az egy szép hason eszméletlen jól néz ki...

Na szóval a kérdésem az lenne, lányok, hogy akkor most én maradtam le valahol, vagy manapság tényleg az az esztétikus, ha a férfinak olyan bőre mint a "baba segge"?? Mert szerintem a teljesen szőrtelen férfiak kifejezetten gusztustalanok és a legeslegkevésbé sem férfiasak. Elég elkeserítő, hogy manapság lánynak lenni divat lett a pasik körében(tapadós rucik, rózsaszín holmik, szőrtelenítés, szolizás, smink stb).

Én ezeket nem nevezem férfinak, és nem is járnék soha ilyennel. Ti hogy vagytok ezzel?

Elsősorban lányok/nők válaszát várom

20/L

2009. ápr. 11. 17:20
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
70%

Egy férfi legyen szőrös! Ez az én véleményem. Én sem tudom elképzelni, hogy egy férfi lába, vagy mellkasa olyan legyen, mint a babapopsi. Szerintem férfiasa szőr. Ja és ne szolizzon (én sem szolizom), ne sminkelje magát (én sem teszem), ne szőrtelenítsen (még ha én meg is teszem). Szóval minek lecsupaszítania magát egy FÉRFINAK? Nem elég, hogy utána kisfiús lesz, még egy vagyonba is kerül.

19/L

2009. ápr. 11. 17:31
 2/40 anonim ***** válasza:
74%

Én is hozzád hasonlóan gondolkodom, egyszerűen halál undorító, ha egy ffi teljesen csupasz! egy igazi ffi igenis legyen szőrös, kivéve a hátán. nem a te értékrendeddel van a gond, hanem azokéval a ffiakéval, akiktől ezt egyes agymosott nők elvárják. ja és kösz szépen, de nekem rózsaszínt meg sminket se merészlejen magára tenni. az ilyenektől hányok. borzasztó, hogy a ffinép mennyire elfeminizálódott és egyre több nőnek ez tetszik. az udvarias, ffias úriemberek már kihalóban vannak. ehelyett a b.ziskodás ill. a taplóság (jössz d-gni?) a divat. na most jól kiadtam a dühömet rájuk nézve:)

röviden: nekem sose kéne egy ilyen.

(23, nő)

2009. ápr. 11. 17:32
 3/40 anonim ***** válasza:
75%

Én utálom ezeket a csupasz csigákat!Egy férfi attól (is) néz ki férfinak, ha szőrös! Persze kényelmi szempontok dominálhatnak pl. hónalj, nemi szerv környéke, de ha már a lábon és a karon szőrtelenít egy férfi én ott erősen elgondolkodnék, hogy - finoman fejezzem ki magam - a lányokat szereti-e!!!

Az én párom szőrös, nem is kicsit, de én így szeretem!

26/L

2009. ápr. 11. 17:33
 4/40 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök ezeknek a válaszoknak, és várok még újabbakat is.

A lepontozgatónak meg üzenem, hogy inkább írjon, mert szerintem sokan kívánsiak vagyunk hogy mi olyan jó egy kislányfiún :P

2009. ápr. 11. 17:43
 5/40 anonim ***** válasza:
72%

hát elég undorító...Pl. egyik fiú oszt.társam is sötét,hosszú szőrű és tök nyugodtan vesz fel rövidnadrágot...és tök jól néz ki...

a csupasz pasik vissszataszítóak számomra..

2009. ápr. 11. 17:56
 6/40 anonim ***** válasza:
62%

Én világ életemben sportoltam, kiskorom óta "csupasz" fiúk között nőttem fel. Most (42) is azok tetszenek, nem tudnám elképzelni, hogy egy szőrös hátat csókolgassak.

Szerintem ez szocializáció kérdése.

2009. ápr. 11. 17:58
 7/40 A kérdező kommentje:
Nem is a hátról volt szó... Nem az a kérdés, hogy szexi-e egy gorilla, mert nem hiszem hogy sokan vágynának egy szőrös hátú majomemberre... Itt elsősorban a kar és lábak borotválása a téma.
2009. ápr. 11. 18:02
 8/40 anonim ***** válasza:
56%

én előző

a kar és láb még elmegy, de hát, mell, has már nem. Nálam.

2009. ápr. 11. 18:09
 9/40 anonim ***** válasza:
78%
Tudom, le fogtok pontozni, de szerintem ha egy férfi szőrtelenít, akkor hadd csinálja. Más kérdés, hogy kinek mi jön be, de nem tiltanám a kedvesemnek, ha ezt akarná. Mondjuk a lábát ne (vagy annyira nem tapsolnék az ötletért), de a hónalját nyugodtan, ha jobb neki. A szőrös mellkast nem szeretem, ez van. Aki pedig ezt kisfiúsnak tartja, akkor jelzem, hogy a nők szőrtelenítése pedig kislányos.
2009. ápr. 11. 18:18
 10/40 anonim ***** válasza:
71%

Mivel a 1.5 évvel ezelőtti pasim, vékony, izmos volt, és csak a kezén és lábán volt szőr, így én is hányingerrel néztem a túl szőrös pasikra, öregesenk tartottam őket, elmaradottnak.

aztán lett egy másik pasim , aki meg semmit nem szedett le magáról, de már belezúgtam, és ez tökre nem érdkelt.

Nem ez a fontos, számomra- már.

De a mai ,,fiatalok " kb 20 éves korig ebben nőnek már fel, szőrtelen pasikkal, és tökéletes alakú, hibátlannak tűnő arcú (ostoba ) csajszikkal. Ők nem fogják más később sem alábbadni, és összejönni egy szőrössel, vagy picit ducival...

L/21

2009. ápr. 11. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!