Tényleg a csupasz/nőies férfiak tetszenének manapság a nőknek?
A párom nem hajlandó rövidnadrágot felvenni, mindegy milyen meleg van, mondván, hogy milyen gusztustalan, hogy szőrös a lába. És a hason köldökig húzódó tigricsíkot is kiszedte pl, pedig szerintem az egy szép hason eszméletlen jól néz ki...
Na szóval a kérdésem az lenne, lányok, hogy akkor most én maradtam le valahol, vagy manapság tényleg az az esztétikus, ha a férfinak olyan bőre mint a "baba segge"?? Mert szerintem a teljesen szőrtelen férfiak kifejezetten gusztustalanok és a legeslegkevésbé sem férfiasak. Elég elkeserítő, hogy manapság lánynak lenni divat lett a pasik körében(tapadós rucik, rózsaszín holmik, szőrtelenítés, szolizás, smink stb).
Én ezeket nem nevezem férfinak, és nem is járnék soha ilyennel. Ti hogy vagytok ezzel?
Elsősorban lányok/nők válaszát várom
20/L
A nők, szőrtelenítése, miért kislányos?
Keress már olyan pasit, aki összejön egy szőrös nővel.. (nem olyanra célzok akinek problémája van az ilyennel pl: arc, kar erősebb a szőrzete, hanem láb, hónalj)
A férfiaknál hónalj az természetes meg szerintem is jó meg a nemiszerv.. mást ne nagyon, szerintem a férfiaknak, mint a kérdező barátjának is kisebbségi érzése van a sok csupasz "pasi" miatt, hogy Neki is úgy kéne kinéznie és követnie ezt a divatnak nem nevezett baromságot, a férfi ettől is férfi, én mindennap egyre kényelmetlenebbül érzem magam a világban emiatt is meg a többi ilyen fiatalkori sex, pia, drog STB ez a b*ziskodás meg a k*rváskodás, teljesen elvan fajulva a világ én egyre félelmetesebbnek tartom.. És még scak nem is vagyok egy idősebb nő vagy egy fiatal lány. És én se vagyok lemaradva a divattal sem öltözködésileg sem smink, se semmi, de én ezt akkor is így látom.
16/L
Hát én 18 évesen nem szőrtelenítettem sem a lábamat, sem a hónaljamat, mégis felszedtem a mostani páromat. :) És csak évekkel később kezdtem el szőrteleníteni, mert akkor úgy láttam jobbnak. De soha nem célozgatott rá, és most sem zavarja, ha nem rögtön epilálok.
A női csupaszság azért kislányos, mert a szőrösödés sem véletlenül a nemi éréskor kezdődik el. Egyébként kettős mérce volna, hogy a férfiak csupaszsága kisfiús, a nőké pedig nem kislányos... Egyébként engem egyáltalán nem zavarnak a szőrös férfiak (mondjuk a nagyon szőrös mellkas már igen), de hát ez van, és ha neki ez így jó, akkor hajrá. Ahogy azokat a nőket sem tartom igénytelennek vagy ápolatlannak, akik nem szőrtelenítik a hónaljukat.
18.32-es: ne érezd magad elmaradva, se pedig kényelmetlenül. Aki úgy érzi, hogy neki jobb szőrtelenül, csinálja. Aki pedig nem, az nem. Senkinek sem kellene kisebbségi érzése legyen amiatt, hogy ilyen vagy olyan preferenciái vannak.
28/l
18:32es vagyok
Nem is úgyértettem, hogy az baj, ha 1 lány is szőrös, csak szerintem az más azért, ha 1 nő csupasz, mint 1 férfi :) Tök jó neked, hogy ilyen a párod :)
Igen, nekem a csupasz lányos pasik tetszenek, most akkor mi van? Talán baj ez neked? Nekem a csupaszőr pasik a gusztustalanok, nem tetszik a szőrös mellkas, vagy a szőrös hónalj, még a szőrös láb sem.
A szolis pasikat viszont kifejezetten gusztustalannak tartom. De minden más amit írtál hogy lányos az tetszik. (Tapadós rucik, smink, rózsaszín, stb.)
Szóval én szőrös pasival nem járnék, mert egyszerűen nem tetszenek.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!