Tényleg a csupasz/nőies férfiak tetszenének manapság a nőknek?
A párom nem hajlandó rövidnadrágot felvenni, mindegy milyen meleg van, mondván, hogy milyen gusztustalan, hogy szőrös a lába. És a hason köldökig húzódó tigricsíkot is kiszedte pl, pedig szerintem az egy szép hason eszméletlen jól néz ki...
Na szóval a kérdésem az lenne, lányok, hogy akkor most én maradtam le valahol, vagy manapság tényleg az az esztétikus, ha a férfinak olyan bőre mint a "baba segge"?? Mert szerintem a teljesen szőrtelen férfiak kifejezetten gusztustalanok és a legeslegkevésbé sem férfiasak. Elég elkeserítő, hogy manapság lánynak lenni divat lett a pasik körében(tapadós rucik, rózsaszín holmik, szőrtelenítés, szolizás, smink stb).
Én ezeket nem nevezem férfinak, és nem is járnék soha ilyennel. Ti hogy vagytok ezzel?
Elsősorban lányok/nők válaszát várom
20/L
Véleményt nyilvánítani egy normális ember normálisan is tud. Nem rögtön hülyének nézni azt aki nem ért egyet veled. Elcseszett egy világ lenne ha minden pasi egyformán nézne ki. Nekem semmi bajom a csupaszokkal sem a szőrösökkel, van akinek ez áll jól, van akinek meg más. Ne akard már hogy mindenki azt szeresse amit te, akkor a pasidat már rég lecsapták volna a kezedről.
Ha nem tetszenek a lányos pasik ne foglalkozz velük... elég egyszerű.
Kedves kérdező,
a vélemény kinyilvánítása és a sértegető beszólás között van némi különbség. Könyörgöm, milyen az a nőies férfi? Iszonyat röhejes kategóriáid vannak. Aki pedig ezért szégyell rövidnadrágot felvenni, annál sokkal komolyabb dolgok vannak a háttérben. Majd egyszer összejössz egy fiúval, akire ha csak ránézel, vért pisilsz, és az első szeretkezéskor derül ki, hogy szőrteleníti a mellkasát. Mit fogsz csinálni? :D
én 17.58
Ti valamit összekevertek. A borotváltat azonosítjátok a nőiessel.
Mint mondtam világ életemben sportoltam - most 42 éves nő vagyok - és teljesen természetes volt, hogy a fiúk borotválják magukat. Azonban nőiesnek a legkevésbé mondhatóak. A párom ma is sportol, ma is borotválja magát, mint ahogy én is, de simán ölbekapna mellém még egy személyt és sok mindent lehet rá mondani csak azt nem, hogy nőies.
Tehát nem vagyok 20 év alatti és mégis a férfias borotvált férfiakat szeretem.
ismét 17.58
És mielőtt jönne a szöveg, kettőnknek 3 gyerekünk és 5 diplománk van együtt.
Szia!
Én az aranyközépút mentén haladok ... :) Nem szeretem a túlzottan szőrös fiúkat de azoktól meg kifejezetten rosszul vagyok akik szoláriumba járnak, gyantáztatják a lábukat, a karjukat ... stb. Ez undorító! Még az elmegy, hogy ha egy fiú leszedeti a hónaljszőrét, meg karbantartja a fanszőrzetét de a többi ... az maradjon a nők dolga! Egy gyantázott férfi lábat én soha nem szeretnék közelről látni! :D Tényleg szomorú, hogy ez lett a divat ... Én úgy gondolom egy férfi legyen férfi és vannak bizonyos másodlagos nemi jellegek amelyeket mindenki megtanult biológia órán és a férfiak esetében az erősebb szőrzet a másodlagos nemi jellegekhez tartozik! Ha valakinek a teljesen "csupasz", szolárium barna fiúk jönnek be hát egészségére de én maradok a férfias férfiaknál! :-) (L/18)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!