Fiúk az alsógatyátok miért látszik ki a nadrág derekánál?
Figyelt kérdés
Csak forgatni tudom a szemem, ha meglátok egy fiút, akinek a gatyája le van csúszva és ki látszik az alsógatyája. Ma is felszállt egy tök jó pasi, leült elém és láttam, h ki van a boxere...el is ment a kedvem. Ha nekem nem lóg ki a tangám, fiúk nektek miért kell mutogatni? (Nyilván nem általánosítok, csak ezt figyeltem meg a 12-18 korosztályban.)
Szerencsére én 20 vagyok, szóval ez már nem az én korosztályom, de néha annyira idegesít, h ilyenkor legszívesebben odamennék és felrántanám a nadrágját.
Mondjátok már miért menő, hátha van valami tök jó okotok rá és meg tudlak érteni titeket! :D
2011. aug. 9. 18:16
31/32 A kérdező kommentje:
Na, ez egy tök jó magyarázat. :D
2011. aug. 10. 20:33
32/32 anonim válasza:
18:24 én megértem amit írtál de akkor arra hogy ne csússzon le nem megoldás egy öv? Legalábbis nálam mindig bevált.😟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!