Fiúk az alsógatyátok miért látszik ki a nadrág derekánál?
Csak forgatni tudom a szemem, ha meglátok egy fiút, akinek a gatyája le van csúszva és ki látszik az alsógatyája. Ma is felszállt egy tök jó pasi, leült elém és láttam, h ki van a boxere...el is ment a kedvem. Ha nekem nem lóg ki a tangám, fiúk nektek miért kell mutogatni? (Nyilván nem általánosítok, csak ezt figyeltem meg a 12-18 korosztályban.)
Szerencsére én 20 vagyok, szóval ez már nem az én korosztályom, de néha annyira idegesít, h ilyenkor legszívesebben odamennék és felrántanám a nadrágját.
Mondjátok már miért menő, hátha van valami tök jó okotok rá és meg tudlak érteni titeket! :D
Nem tudom mi közöd hozzá ,hogy ki hogy hordja a gatyáját. Egyébként azért mert ha "rendesen" felhúznánk ahogy azt apáink/nagyapáink tették akkor szerintem undorítóbb ,hogy egy öreg f*sz úgy ül el velem szembe a buszon ,hogy az a nadrág úgy bevág ,hogy látom a löttyedt szerszámát ,de minimum a golyói dudorodnak ki. És hidd el nem olyan könnyű azt beállítani ,hogy pont ne csússzon pont le vagy pont ne vágjon be.
Egyébként nekem nem lóg le annyira mert engem idegesít ha kilátszik az alsógyatyám mikor megyek ,de azt viszont szeretem amikor van egy tök jó fekete narancssárga és citromsárga csíkos alsógyatyám ami tök jól néz ki mert ilyen kis citromok is vannak rajta és igazán kreatív a minta és amikor ülök kilátszik. Jól illik a képbe ,ha mondjuk olyan színű a felsőd. És még senki nem szólt. Sőt inkább nézik a milfek is ,de nem rosszallóan .
kmd hülye :D
Uccsó, na figy. Nem azt mondtam, h húzd fel a mellkasodig a nadrágodat, hanem hogy hordd normálisan. És mivel ezt a FÉRFIAK nagy része meg tudja tenni, nem értem, a KISFIÚK miért nem. És hogy mi közöm hozzá? Csak a kiváltó okot szeretném tudni, ami azért szerintem nem olyan hattttalmas bűn. :P
HÁny éves is vagy ha szabad megkérdezni? Mert érdekelne. Egyébként nincs igazad te férfifaló :,D Tényleg a legtöbb 22 év feletti és 45 év alatti normálba tolja ,de ha lehajol vagy csak olyan mozgást végez akkor neki is kilátszik egy kicsit. Nem vagyok homár ,hogy egész nap ezt bámulom mielőtt valami értelmes ember belém kötne. Sőt , ha egy kissé túlsúlyos(ami az igazi FÉRFIAK nagyrészét minimum érinti) vízvezetékszerelő aki ugye igazi FÉRFI és sokkal kívánatosabb mint egy kis suhanc aki nem tud öltözködni annak a dagadt szőrös segge premierplánba tárul eléd ,ha épp rossz helyen állsz.
Majd ha nem egy konzervatív kis p*csa leszel és munkahelyed lesz akkor ezt meg fogod tapasztalni .
Egyrészt: ne sértegess így ismeretlenül. Nem vagyok se p.csa, se konzervatív.
21 éves vagyok és igen, dolgozom, és ott normálisan fel tudnak öltözni. És NEM azt mondtam, h sose látszódjon ki, hiszen ha leguggolok, nekem is kilátszik a tangám, de nem űzök belőle sportot, mint a kis divatdiktátorok. Az már csak nem baj, h van egy véleményem és érdekel a dolog miértje??
Ahhhjjj múltkor egy olyan jó vízvezetékszerelő járt nálunk, olyan 30-as volt és igen jó feneke volt. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!