Fiúk az alsógatyátok miért látszik ki a nadrág derekánál?
Csak forgatni tudom a szemem, ha meglátok egy fiút, akinek a gatyája le van csúszva és ki látszik az alsógatyája. Ma is felszállt egy tök jó pasi, leült elém és láttam, h ki van a boxere...el is ment a kedvem. Ha nekem nem lóg ki a tangám, fiúk nektek miért kell mutogatni? (Nyilván nem általánosítok, csak ezt figyeltem meg a 12-18 korosztályban.)
Szerencsére én 20 vagyok, szóval ez már nem az én korosztályom, de néha annyira idegesít, h ilyenkor legszívesebben odamennék és felrántanám a nadrágját.
Mondjátok már miért menő, hátha van valami tök jó okotok rá és meg tudlak érteni titeket! :D
Örülök, ha legalább magadat elszórakoztatod...ne félj, nem sértődöm meg, az olyanoknak adok a véleményére, akiket becsülök...de ezt ne sértésként fogd fel, csak nyilván egy ismeretlen véleményére kevesebbet adok...na mindegy.
Az, hogy ilyen fiúkkal jártam volna túlzás...hmm egyrészt azért, mivel sosem voltam az a hosszútávos kapcsolatos hűdeszerelmes típus, másrészt inkább az idősebbekkel foglalkoztam. :)
Na és hány lányt sikerült elhódítanod a citromos boxerral? De komolyan kérdem.
Baasszus most konkrétan a boxerrel senkit :D
De volt már ,hogy ültem egy klubba ,bár inkább kocsmának nevezném és vártam az egyik ismerősöm. És 4-5 csaj ült mögöttem amikor egyszer az egyik odajött ,hogy azon röhögnek ,hogy micsoda cuki citromos alsógyatyám van és ,hogy oda ülhetnek-e hozzám mert nagyon helyes vagyok :D Különösebb kapcsolatomat még nem köszönhetek a kis citromosnak de az egyik lánnyal például 1 hónapig együtt voltam. Tudom ez nem nagy cucc meg komolytalan gondolom a szemedben , de nagyon röhögnék ha életem szerelme is oda jönne megdicsérni az alsógatyámat :D
Nem komolytalan, egy szóval sem mondtam, úgy látszik, tényleg bejön sok lánynak. A boxervillantásról továbbra sem győztél meg, de viccesek a sztorik és bírom, ha egy pasi be meri vállalni, h vmi furcsát hord. :P
Amúgy azért is mentek oda hozzád a lányok, mert alkalmuk volt vmi szokatlant látni és megdicsérni, nekem is folyton megdicsérik a srácok a kék körmömet. :D
Én sem szeretem a tucatholmit, ezért is vásárolok second handben, meg turiban. :P
Az ing-mellény párosítás zsír, a V nyakú annál kevésbé.
Ez a szövetkabátos ötlet tetszik. :D
a citromsárga boxeremet már előfordult h nekem is megdicsérték:D:D ja és nem direktbe akartam mutogatni, csak a pulcsival együtt jött a póló is a boxer meg bevillant:D
egyébként van h nekem is kilóg a boxerem, de én pont leszarom, alapból úgyis takarja a póló, akkor meg kit zavar?ha vkinek nem tetszik.. hát bekaphatja:D
19/F
Persze, ha eltakarja oké. :D
De nem kapom be, nem ezért tettem fel a kérdést. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!